FisherVets Karagöz Avı - 2

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında AkÇ@Y tarafından paylaşıldı.

1. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Selamlar,

Perşembe gecesi geçen günün verdiği gazla soluğu avlakta aldık. Hava durumu 40 km civarı lodos göstermesine rağmen kurtlarımız bizi rahat bırakmadı:D Hava şartlarına göre ayarladığımız şamadıralı takımlarımızı gecenin karanlığına gönderdik ve kuytu bir bölgeye pusup çekirdeklerimizi çıtlamaya başladık. Şeytan oltalarımızı rüzgar nedeniyle deneyemedik bile:eek: 1 balığı sert hava nedeniyle taktırıp kaçırdık ve tek balığı alıp evimizin yolunu tuttuk. Bu hava şartlarında 1 balık bile yorgunluğu ve yediğimiz soğuğu unutturdu:)

Takım: Şamandıralı-stoperli takım
    İğne: Owner mutu circle 4 numara

2. wolk23

wolk23 Volkan GÖKHAN

Favori Kamış:
    MAVER ELİTE TİTANİUM 430
    Favori Makine:
    DAİWA SALTIGA SURF 5500 - SHIMANO ULTEGRA 10000 XSB
    En İyi Avı:
    EN BÜYÜĞÜNÜ HENÜZ YAKALAMADIM. ŞİMDİLİK LÜFERLER, PALAMUTLAR
    tebrikler. delikanlı baya yakışıklıymış. diğer arkadaşlarıda bol bol ziyaret etsin iğnenizi. rastgele...

3. ercan_17

ercan_17 ERCAN

Favori Makine:
    ilk makinam okuma
    En İyi Avı:
    küçükken uçuna taş bağlayarak diz kadar suda göre göre yakaladığım çipuraları unutamam.
    Murat bey maşallah daha iyilerini yakalamanızı dilerim.bu şamandıralı stoperli olta nasıl yapılıyor? birde avlandığınız derinlik nedir acaba? rastgele

4. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Boyle balik olsun tek olsun bizim olsun:D Tebrikler:thumb:

5. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    tebrik ederim kardeşim karagöz avlarını yakından beğeniyle takip ediyorum

6. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bi dur soluklan yahu bu ne kardeşim üst üste çakmaya başladın yine raporları:D ellerine sağlık yine çekmişsin karagözün dişini afiyet olsun;)

7. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tebrikler güzel bir av olmuş balık hastalığı denilen aslında balık sevdası olan şey böyle birşey yağmur soğuk bir şey dinlemiyor özellikle kışın kötü havalarda her av sonunda bu sefer yeter biraz ara vermek lazım denilir ve 1 gün sonra tekrar balığa çıkılır. Güzel avlarınız daim olsun.

8. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Çok teşekkür ederim:)
    Öncelikle teşekkürler.Avlağımız 3-4 metre arası. Makineden gelen misinaya önce stoper, sonra şamandıra, sonra klipsli fırdöndü takıyoruz. Stoperi derinliğe göre ayarlıyoruz. Yani şamandıra, stoperle fırdöndü arasında serbestçe hareket ediyor. Klipse de takımımızı bağlıyoruz ve takımın sonuna da duruma göre 10gr, 20gr veya daha ağır kurşun bağlıyoruz.
    Çok sağolun. Hepimize rasgelmesi dileğiyle:)
    Abi öncelikle teşekkürler. Sizin avlarınızın yanında bunlar sönük kalır:eek: Ben de yakın takipçinizim. Daha da irilerinin hepimize rasgelmesi dileğiyle:)
    Aslan abim çok teşekkürler. Bandırma'da daha güzel avlar yapıcaz inşallah:)
    Düşüncelerinize tamamen katılıyorum. Çoğu zaman çevremden aldığım "akıllı işi değil" eleştirilerine rağmen bu forumda birbirini anlayan insanlarla beraber olmak beni mutlu ediyor:D Daha da güzelleri sizlerin olsun. teşekkürler:)

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrik ederim, zor şartlarda yakalanan balığın değeri de fazla oluyor.

10. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    Murat kardeşim yeter beya biz burda karagözün kılçığına razıyız sen karagöz şov yapıyon tebrik ederim iğnen keskin olsun

11. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    bana bak kardeşim artık sen çok olmaya başladın ona göre:mad: ne bu ikide bir rapor sunmak :mad: yeter da tutan var tutamayan var bide burda başımda bi kaptan pehlivan bülo var zırt pırt mesajla kucağına aldığı balığı yolluyo :mad: yeter artık da çatlatacanız adamı :mad: bundan sonra ben balık tutana kadar çamur arkadaş :mad: :p :D

kardeşim ellerine sağlık yine döktürmüşün

12. husnu

husnu hüsnü çakıcı

Arkadaşlar merhaba bu mutu light circle iğnelere yeni merak sardım tasmalamada sürekli geç kalmam nedeniyle başladım tüm nettede araştırdım owner 5114 de ağız çapına göre deniyor ortalama 500 gr çipura 4cm kadar ağız açıyor o nedenle gittim 1no aldım fakat sizde görüyorumki 4 no kullanıyorsunuz. Bendeki 1nolar av kaybınamı neden olur yoksa çap oranına uygun olması nedeniyle dahada avcımı olur (yem yengeç,mamun,dilim sardalya,tavuk göğüsü,boru kurdu vs.) yardımdı olurmusunuz.