Değerli forum üyeleri herkese merhaba, Dün akşam kısa bir tur için takımlarımızı topladık ve yollara düştük. Saat 22:30 gibi avlakta oltalarımızı denizle buluşturduk. Bütün gece teknecisine, GECE dalış yapan zıpkıncısına iyi temennilerde bulunduk(!) Gerçekten insanların ne kendilerine ne başkalarına saygısı kalmamış. Yaş olarak büyük ama gözümde küçücük insanların bu kadar düşüncesiz olması gerçekten üzücü... Gerçi bunları ilk defa mı görüyorum? Tabiki hayır. Ancak bir noktadan sonra insan patlamaya hazır bomba gibi oluyor. Neyse oltalarımızın rahat kaldığı bir ara uğraşımıza değdi ve bu kg a yakın güzeli kıyıya aldık ve avımızı sonlandırdık. Yem: Canlı teke Takım: Stoperli-şamadıralı takım İğne: Owner mutu circle no:4
O gececi dalgıç arkadaşlara diyecek söz yok, geçen sene bir akşam, yine karagöz avındayken beni de delirtmişlerdi sağolsunlar. Bu arada maşallah, karagözlerle iyice haşır neşir oldunuz bakıyorum. Güzel balık, tebrikler. Dahasına rast gelsin.
Biz, su ısınsın diye bekleyelim daha. Murat, baltabaşları birer birer alıyor. Tebrik ederim Murat Bilmem sizin oralarda var mı ama temin edebilirsen, matzuo ve kincoo marka circle iğneler çok başarılı. Mutu kadar korozyona dayanıklı olmasalar da, avcılıkları mutudan çok çok iyi. Olmazsa bendeki örneklerden bir ara yollayayım. Amatörlükle hiçbir şekilde bağdaşmayan gece zıpkıncılığına ise ne söylesek boş. Bu yolu seçenler seçmiş. Satmak için vuranda var, kendi zevki için avlananda. Peki ya ava olan saygı nerede?
Tebrikler çok yakışıklı bir karagöz almışsınız. Biz de eşkina avında iken arada karagöz geldiği olurdu. Hele de bu boyda olunca daha bir sevinirdik
Boş yok. Elinizle koymuş gibi alıp geliyorsunuz. Yoksa ara avlar var da balıklı olanları mı yayınlıyorsun? Tebrikler gurban.
Tebrikler, çok güzel bir karagöz:thumb: Ne yaparsak yapalım, malesef ki bu insanlar hiç eksik olmayacakidk Yılmadan mücadeleye devam etmekten başka çaremiz yok, Allah bunlara akıl fikir versin
Her balıkçı cep telefonlarına sahil güvenlik ve jandarmayı kaydedecek arkadaşlar bir şey olmaz demeyelim gece ışıkla dalanları gördügünüzde ısrarla şikayet edelim.
Teşekkürler ablacım Hep beraber diyelim Çok teşekkürler Murat abi teşekkür ederim. Tavsiyelerine kulak vereceğim. Böyle alternatif malzemelere her zaman ilgi duymuşumdur. Belki daha yüksek randıman alırız Çok sağolun. Tepsi gibi olanları hepimize rasgelsin Teşekkür ederim. Eşkina da aldığımız oluyor ama boylar ufak olduğu için geri salıyoruz. Teşekkür ederim abicim. Valla abi av sürekli var ama tuttuğumuz zaman koyuyoruz. Keşke her seferinde 2-3 parça birşeyler alsak ama kısmet Teşekkür ederim Yasin abi Haberlerini bekliyorum Çok sağol Zait abi teşekkürler Teşekkür ederim Dediğiniz gibi mücadeleye devam. Çok teşekkürler Elimizden geldiğince şikayetlerimizi iletiyoruz. Umarım bir gün önüne geçilebilir
tebrikler murat kardeşim yine götürmüşün karagözü karagöz doktoru oldun vallah biz istavrite talim ediyoz
helal olsun kardeşime bak abisini düşünüyor istanbula gelecek diye karagözüde hazır etmiş 14 ünde ordayım leynnn