FisherVets - Karagöze devam...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında AkÇ@Y tarafından paylaşıldı.

1. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Merhaba forum sakinleri,
    Bir kaç gündür esen ters rüzgarlar, yağmur derken dün akşam sonunda istediğimiz havayı yakaladık. Özgün ve ben biraz gecikmeye rağmen saat 23:30 gibi avlağa vardık. Yeteri kadar tekeyi süzdükten sonra oltalarımızı rasgele diyerek suyla buluşturduk. İlk başlarda ne gelen ne giden vardı. Arada ispari vuruşlarıyla yemlerimiz talan edildi. Özgünün en başından beri etrafa yaydığı olumsuz bakışlara rağmen bu akşam karagözlümüze kavuşacağımızı hissediyordum ki saat 1:30 civarı güzel bir vuruş geldi. Ancak iğneye oturmadı. Ufak ufak çekerek ucunda kaldığını düşündüğüm yem parçasını balığa güzel gösterme uğraşına girdim. Ve kazanan ben oldum. Saniyeler boyunca didiklediği yemi en sonunda kursaklamasıyla misina elimden fırladı. Artık iyice bu sisteme alıştım. Stres yapmadan, hafif el kalama ayarıyla balığı biraz bezdirip kepçeye gönderdim. İlerleyen saatlerde 2-3 adet güzel vuruş oldu ancak beklediğimiz sonucu alamadık. Sabaha karşı isparilerin iyice akın etmesiyle avımızı sonlandırdık. Tek balıkla geceyi kapatmış olsakta denizin kokusu ve hafif esinti bizi mutlu etmeye yetti.:)

Takım: Yeldirme
    İğne: Owner Mutu circle iğne 4 ve numara
    Misina: Asso double strange 0.25
    Yem: Canlı teke

not: Erhancım bu rapor sana gelsin:D:D:D Balığın altındaki peçete değil, kağıt el havlusudur:) :)

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hayır-hayır o bariz peçete.:cool: dermişim:D :p

Bandırma treni kalktı, kim tutar sizi. Karagözler sıra-sıra dizilmeye başladı. Pehlivan bir yandan sen bir yandan bakalım hangi talihli var sırada.

Tebrik ederim Murat, gönlünce avların daim olsun. Selamlar.;)

3. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    Kardeşim ilk tebrik benden sen bu işi çözdün,nede olsa ustaların iyi çırakların raporlarını görünce bizde mutlu oluyoruz bravo sana Erhan arkandan atıp tutuyodu kapak olmuş kağıthavlumrsparkle

Son düzenleme: 3 Temmuz 2011
  4. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Nuri abicim çok teşekkürler. Pehlivan abimle yarışamasakta abilerin yolundan gidiyoruz:)

:D:D:D:D:D:D:D abicim bu güzel yorumun için çok teşekkürler. Erhana bu balıklar basit geliyor abi o yüzden:)

5. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Evvela avınız için tebrikler çok güzel bir karagöz almışsın Muratçım helal olsun :) İyice ustalaştın bu yeldirme işinde makina kamışı bi kenara atıcan yakında :)
    Ne kin yapmışsın arkadaş 2 defa olta atmadık diye, harbiden şaşırdım ha :D Bülent abi asıl senden beklemezdim böyle yorumlar :D :D :D :D :D

6. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Afedersiniz burası karagözcüler sitesimi bende üye olabilirmiyim acaba:) :Dtebrikler murat kardeşim dahalarına rastgele.:)

7. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    kardeşim bu yeldirme işi karagöz iyi alışkanlık yaptı sende reeling

bundan sonra seni geceleri limanda bi kaya üstünde tünerken göreceğimden emin olabilirsin :p :D

8. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Daha güzellir nasip olsun :)

9. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Murat'cım eline sağlık işçilik şahane olmuş diyecek bir şey bulamıyorum.Güzel bir av deneyimi daha eklemiş oldun ajandana, tebrik eder devamını dilerim, arkadaşlara çok selamlar ve rasgele :)