Herkese selamlar, Uzun süredir peşinde olduğumuz yakışıklılarla sonunda buluştuk. Kaç zamandır yaptığımız denemelerden yeri geldik boş döndük yeri geldi çinekopları suya iade ettik derken artık kısmetimizi almanın zamanı gelmişti. Hafta sonu yaptığımız avda ben ve Efrahim İstanbul'da kıyıdan, ekibimizin diğer üyelerinden Ari arkadaşımız ise Çınarcık'ta tekneden uzun oltayla avını gerçekleştirdi. Bandırma'dan ve buralardan gelen güzel haberler, Mustafa, Bülent ve Aslıhan abilerimizin güzel raporları bizleri gazla doldurup patlayacak hale getirmişken sonunda stresimizi atmış bulunuyoruz. İşin özü olarak her zaman dediğim gibi verilen emekler gün gelip karşılığını buluyor Kıyı avında: Yem: Taze istavrit(şak şak şeklinde kullanıldı) Takım: Mantarlı lüfer takımı Kamış ve Makina: Shimano beastmaster 4.25 ve shimano ultegra 5500 Tekne avı: Yem: Taze yaprak zargana (kaşıklı takım) Not: İlk resim Efrahim ve benim avım. Alttakiler Ari'nin avı. Ayrıca kırlangıç ta uzun oltayla alınmıştır.
abi antalyada neden lüfer yok @ @@@@@ rastgele valla çok güzeller kanım kaynıyor uyumadan balığamı gitsem napsam gene
Grida(lahoz) akya(çıplak)sarı kuyruk(kuzu),Orfoz,mercan,barakuda,ıskarmoz,sokar ve daha bir sürü antin kuntin balığınız dolu E ...bizim yörede senede bir ay lüferdir,palamuttur balığımız var.Onuda kıskanmayın eyyy Akdenizli kardeşler
Helal olsun kardeşime tebriklerin en büyüğü benden! İstanbul ve Çınarcık'ın ifadesini almışsınız vaktiniz ve imkanınız olursa buraya da beklerim, bu hafta kısmetse izinli olacağım.Güzel avlarınız daim ve iğneniz keskin ola, rasgele...
Güzel bir ekip çalışması olmuş. Tebrikler lüferler çok güzel, kırlangıç çok heybetli duruyor... Devamını dilerim...
aferin çırak ensonunda oldu azimle yapan lüferi tutarmış:laughing: :laughing: :laughing: senin hırsını azmini en iyi bilenlerdenim tebrikler
Teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun Biz oralarda olsak diye can atıyoruz Teşekkür ederim. Bizim oraya gelmemiz bu aralar zor abi. Artık senin raporlardan takip ederiz bu izin haftanda Daha irileri senin olsun abi Çok sağolun Ben sana demedim mi bu hafta raporu koyarım diyehihi Abi valla kendi hırsımdan bana fenalık geldi artık. Yanımızdakilerden bir kaçı bile dedi kardeşim şaşı olacaksın diye Ama biliyorsun o kamıştan gözümü ayırmam, balığı da tutana kadar pes etmem Çok teşekkür ederim Çok teşekkürler
Murat nihayet vurdun sen de lüferin gözüne. Maşallah tam lüfer olmuş balıklar. Ari'ninkiler de öyle. Hepsi bir diğerinden yakışıklı. Tebriklerimle, selamlar ekibe.
Tebrikler Murat, çok güzel bir ekip çalışması ve dayanışması olmuş, kırlangıçı görünce şaşırmadım değil, yok olmaya yüz tutmuş bir tür olduğundan, küçükleri mutlaka denize iade edilmelidir. Avlarınız bol ve bereketli olsun, hiç bir emek karşılıksız kalmaz
Abicim çok teşekkür ederim. Umarım gün gelir ya İstanbul'da ya da Bandırma'da beraber olta atma imkanımız olur Sevgilerle... İsa abi teşekkür ederim. Evet kırlangıç gerçekten şaşırtıcı oldu. Kesinlikle katılıyorum sırf kırlangıç için değil bütün türlerin ufak boyları iade edilmeli. Yaklaşık 6-7 yaşlarından beri denizin ve avcılığın içindeyim. Bunca senedir hem kendim hem ekip olarak denize iade ettiğimiz balığın hesabı yoktur. Yeri geldik çevremizdekilerle tartıştık ettik yeri geldi bu bilinci yaymaya çalıştık. Şu bir gerçek ki bir süre sonra tutmaktan öte ufak bir balığı tekrardan suyla buluşturmak çok daha heyecan verici...
Sevgili Murat Ellerine sağlık daha güzel ve bereketli avlar dilerim. Kuzucuklar süper gözüküyor sağolasın Rasgele.
Teşekkürler. baklava tepsisi bagajda suları akmasın diye ama sanırım onun içinde pişicek bu akşam bütün balikavi.net davetlidir teşekkürler... Kırlangıç biraz kısmet oldu. Teşekkürler.
Bu arada uzun olta düzeneği. Ana beden üzerinde seyyar gezen 125 g parlak kurşun, Fırdöndü, 3 kulaç 0.35fırdondu, 3 kulaç 0.33 FC ve Kaşık arkası yaprak zargana.
Dişliler süper ama şahsen gözüm Kırlangıç'da kaldı. Çorbasını içmişsinizdir bile tahminimce. Afiyetler olsun. Avınız içinde kocaman tebrikler.