Arkadaşlar zaman zaman baktığım bu sitede değişik türlere ait yapılmış avların güzel görüntüleri var. Tavsiye ederim. Aşağıdaki linkte benim favori videoarımdan biridir. Malum tatlısucular olarak 1 Nisanı hasretle bekliyoruz. Bu avda kullanılan su üstü kandırıcı ise tam bir çırpınan kuş yavrusu hareketini veriyor. Turna ise başlı başına bir güzellik.. http://www.fishfever.com/node/34/play
istanbul'daki tuzlusucularında bir farkı yok sevgili Rıfat, her ne kadar yasak olamsa bile olmayan balık bizleride beklemeye aldı, ayrıca video çok cezbedici,
Bu sene Turna'yı gözünden vurmalı artık. Geçen yaz gidememiştim ama yeter artık. Teşekkürler Rıfat, hakikaten heyecan verici, sabırsızlandırıcı bir video
emeğine sağlık rıfatcığım.gerçekten turna videosu harikaymış.aslında rapalanın rengi falan pek iç açıcı değil.ama gelişi ve su atışından mükemmellik.birde ben diğer videoları açamadım.tabi bilgim yetersiz. sanırım deniz ve diğerleride vardır.eğer açma konusunda az bilgi verirsen.cahilliğimi bağışla lütfen.
Mehmet abi sol tarafta balık türlerine dair kategoriler var bunlardan birini izlemek için seçtiğinde anlatımın olduğu bir kısım var üst tarafına doğru bakarsan yazıların view ve play yazan iki sekme var. Anlatımın olduğu yer view sekmesi, oradan play yazan yere tıklarsan izleme sayfasına alıyor ve bakıyorsun. Resmini yükleyerek göstermek istedim ama imageshack sitesinde bi sorun var açılmıyor.
yeniden selam rıfat.sana yazdıktan sonra araya araya oraya buraya tıklayarak buldum nihayet sonrada sana yeniden yazmayı unuttum. kısmet bugüne oldu . çok teşekkürler. burası harika bi site hepsini buldum..belki biliyorsundur daha öncede yazılmıştı. martin bowler.co.uk yaz orada da ağırlıklı tatlı su videoları var...ilgine teşekkürler.