merhaba arkadaslar Fiske Team olarak ilk dalısımızı yaptık paylaşım biraz gec oldu kusura bakmayın AV TARİHİ : 8 TEMMUZ 2007 MERA : PHASELİS / ANTALYA SONUC : 2 KİSİ TOPLAM 2 KILO İYİ DALIŞLAR
Genç kardeşler resimleri ufalttım Bir dahaki sefere " http://www.imageshack.us " adresini kullanıp 800x600 boyutunu kullanırsanız daha güzel olur. Hadi rastgele
Tebrik ederim sevgili Alper Resim konusundaki gerekli düzenlemeleri ben yaptım , diğer güzel resimleri halletmek işi senin artık TIKLA
tebrikler kardeslerim basarili genclersiniz...ama o arap (orfoz) baligini vurmasaniz daha cok sevinirdim..nesli tukenmekte olan bir turumuz ve kesinlikle avi yasak..hele bu boydakiler zipkinin ucuna meraktan gelirler o yuzden sadece o hayvani seyredip gecin veya besleyin..bu baliklar yerlerini asla terk etmez yillarca besleyenler var su icinde...o balikta senin bir arkadasin olabilirdi..belki sacma gelir belki kulak asmazsin bana...ben sana yol gostermek icin soyluyorum yanlis anlama..unutmaki en iyi guzel avci avina kacma sansi veren ve yasak turleri karuyandir...
eminim kardesimsize bol sanslar ve buyuk baliklar dilegiyle..ilk trofenizi yakinda gorecegiz insallah
Gençler, tadınızı kaçırmak istemem ama Phaselis "Dalişa Yasak Bölge" ve Jandarma yakalarsa çok canınızı sıkar. Aman dikkat. Bu arada, o kırmızı balıklar Fare balığı (yöresel adı) diye biliniyor Antalya'da Herkese iyi dalışlar
15-20cm olur en cok.. fare baligi derler veya sogan...onde fare gibi dsleri vardir saldirgan bir baliktir... igne cikarmaya calisirken pat diye kapar parmagi kumluk yerlerde yasar genelde govdeyi kuma gomer ve kafa disarida olur...avlanmasi cok basit olup etinin degeri yoktur...