Cümleten merhaba, Bugün youtube'da vakit geçirirken rastladım bu sahteye. Biraz araştırdım ancak, bunu Türkiye'de bulma şansımız var mı?! Gören eden beni yönlendirebilirse çok sevinirim. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odk...TR0.TRC0.H0&_nkw=fiiish+black+minnow&_sacat=0 Herkese iyi haftasonları şimdiden.
MERHABA O ÜRÜNLERE BENZER SAVAGEAR SANDEEL VEYA RED GİLL MARKA SİLİKONLAR VAR ONLARI RAHATLIKLA BULABİLİRSİN, BU ÜRÜNLERDE İYİ İŞ YAPAN SİLİKON SAHTELERDİR
Gerçekten güzel bir silikon,esnekliği yumuşaklığı çok iyi,silikon karışımı aynı koka kola gibi sır olarak tutuluyor.O yüzden sadece benim bildiğim ingiltere ve fransa da satılıyor.Ürünün marka olması ve muadilinin olmaması nedeniyle biraz tuzluya mal olmakta tek dezavantajı da bu bence Ben aldım ve deneme amaçlı olarak kullandım herhangi bir sorunu yok yalnız siftahı da yok illaki alınmalı mı? Bence hayır
http://www.ebay.com/itm/261301261918?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ben geçenlerde aldım. bununla ilgili o kadar çok video seyrettim ki almak farz oldu. başta sinarit,mercan,levrek,akya olmak üzere neredeyse tüm yırtıcı balıkların avlarında kullanıldı. pakette 2 silikon 1 iğne geliyor. kargo tahil 25 TL civarı. doğru dürüst iş yapmayan saçma sapan sahtelere verdiğimiz paranın yanında bu adamların böyle kaliteli bir mal için istedikleri az bile. pahalı, kazık ürün mü arıyorsunuz ? buraya bakın
Fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım gacal arkadaşım gibi 2 renk alıp deneyeceğim. Bu arada,paketten iğnenin takıldığı head de çıkıyor değil mi gacal ? Yani paket içeriği 2 silikon+1iğne+1jighead,doğru mudur ? Ve sipapiş ortalama kaç günde ulaşıyor bilgi verebilirseniz sevinirim. teşekkürler,iyi pazarlar.
sipariş 4 günde elime ulastı. 1 paketten 2 silikon + 1 jighead + 1 iğne çıkıyor. ben tek renk aldım. izlediğim videolarda sadece yeşil kullanılmış. bence yeterli.
Merhaba Deniz, Bilgi için teşekkür ederim. Biraz da yedekli olsun diye 2 renk düşünüyorum. Ürünü satın aldığın satıcı linkini verdiğin mi? Memnun kaldıysan ben de aynı kişiden alayım..