Merhaba arkadaşlar, huzurlarınızda yeni sahtem. Renginden dolayı bu ismi verdim. Benim çok hoşuma gitti şekil olarak, ama boyama konusunda biraz çalışmam lazım diye düşünüyorum. Pul imitasyonu konusuna zaten hiç giremedim. Ama yavaş yavaş kendimi geliştirdiğimi hissediyorum (Sanırım psikolojik ). Umarım beğenirsiniz.
ellerine sağlık abi gerçekten çok başarılı ve kesinlikle iş yapacağını düşünüyorum orjinallerinde gagası biraz daha aşağıya dikine iniyordu sanırım salınımı aksiyonu mükemmel bi sahte umarım işine yarar
teşekkürler, aksiyonu güzel olacak gibi bir his var içimde ama denedikten sonra belli olur artık o teşekkür ederim, inşallah fıstıkları da çeker kendine
Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Özellikle renkler çok güzel duruyor. Çalışmalarınızın devamını dilerim.
"Bu fistik ne yenir ama..." Cok guzel olmus.Daha oncekilerde guzeldi.Ama bu onlara nazaran daha da guzel olmus.Tahminimce en cok tatlisu da is yapar gibi. Ben bu isi biraktigim icin simdi bakinca ic geciriyorum : " Hey gidi gunler hey" Rastgele...
Gerçekten çok başarılı bir çalışma.Her zaman böyle becerileri olan arkadaşlarıma imrenmişimdir.Devamını bekleriz.
Teşekkür ederim. Bu işi bıraktım demişsin ama biz jübile maçı görmek isteriz Teşekkür ederim, elimden geldiğince birşeyler yapıyorum işte. Ama beceriden çok emek ve zaman istiyor, zamanla eli alışıyor insanın