arkadaşlar cuma öğlen Eminönüne ticaret üniversitesinin karşısında bir dükkana girdim fiyat almak için toptan satışımız var dedi çok fazla alamıcam deyince sana toptan fiyattan yaparız dedi fiyatları yazıyorum bana pek toptan gibi gelmedi 3 kg kurşun :15 ytl boğaz için ikili paket çapari 20 adet : adedi 1,5 ytl 30 adet fırdöndü :5 ytl surf kamış %100 karbon dedi linealife(yazılışınıda bilmiyorum ) en ucuzu: 65 ytl okuma makine 5 bilyeli :50 ytl gibi fiyatlar verdi toplamda 140 ytl fiyat verdi balki 10 ytl falan daha indirebilirim ama pek içime sinmedi sizce fiyatlar nasıl
Kurşun Normal.. 20 adet çapari 30ytl bence pahalı.. 30adet fırdöndü..(numarasını yazmamışsınız) burada 100y.kuruş.Yani 3 ytl okuma makine 5 bilyalı demişsiniz modelini yazmamışsınız..Ama 5 bilyalı yravertino 40ytl parekendecide.. kamış çok daha ucuzu olmasına rağmen surf olan oyster modeli parekendede 55ytl..
fiyatlar perakende için uygun toptan için pahalı. toptan alan biri en az %25 koymalıki üstüne kar edip satabilsin bu fiyatların üstüne %25 koyarsan nasıl satarsın dimi. Bence birde istoçtaki mağzalara bak. orda daha uygun bulunabiliyor.
Ben üsküdarda bir dükkandan alıyorum malzemelerimi, kursunun kg sunu 4 ytl den verıyor, kamıs yenı aldım lıneaffe oyster yenı modelını yanı sıyah-beyaz-kırmızı renklerden deılde mavı tonlu olan modelı 50ytl ye aldım, makıne olarakta okuma avenger aldım oda 45 ytl ıdı galıba...
üsküdarda cengiz balıkçılık var orası çok uygundur ordan almanı tvsiye ederim Cengiz Balıkçılık Tel:0216- 492 67 34
herkese yardım için teşekkür ederim benim tahminimde buydu birini ucuza birini pahalıya yazdı fiyatı yine istediğine getirdi ben almam artık ordan bişey
. Arkadaş Aynı bölgede en az 3 tane daha malzemeci var , onları dolaşıp fiyat araştıması neden yapmıyorsun? ayrıca intenettende kontrol edebilirdin.
Atilla abi aramıza hoşgeldin.. Tanışalım bölümünden bir konu açıp bize kendini tanıtırsan seviniriz.. Tanışalım bölümüne ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayıp,sol üstteki "yeni konu" dan yapabilirsiniz. http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27
selam feriko lineaeffe kamış alıcaksan ben geçenlerde aldım model lineaeffe s-curve 4.20 birde ufak bir okuma bu kamış için değil. çok gezdim tüm fiyatları ezberledim sonuçta şunu öğrendim lineaeffe kamış ile okuma makinaları getirten firma üsküdarda cengizbalıkçılık fiyatlarda çok güzel birde o tarafa bak derim yanılmazsın
selam selam bıde karakoyde bı toptancı var benım bıldıgım en uygun yer karakoy ıskelenın orda adını yazmıycam kusura bakma yazınca benı dovüyorlar