Fiyat Farkı

Konu, 'Misinalar' kısmında Silivri-Silivri tarafından paylaşıldı.

1. Silivri-Silivri

Silivri-Silivri Aykut

En İyi Avı:
    Bakalım bu cuma belli olacak...
    Arkadaşlar selamlar.
    Bir konu dikkatimi çekti. Yazarak sizinde görüşlerinizi almak istedim.
    Misina almak istiyorum. Daha öncede Sufix kullandığım için yine Sufix misinalara baktım. Av Marketi sitesine baktım. 0,35 Sufix Elite misina 300 metre fiyatı 26,84 Tl. Linkide burda http://www.avmarketi.com/asp/product/15587/0-35-SUFIX-ELITE-MISINA-300mt
    Aynı misinayı www.avpazarim.net sitesinde de buldum. Fiyatı 11,50 Tl. Buda linki http://www.avpazarim.net/_A3-2296-sufix-elite-0-35-mm-misina-300-metre.htm
    Arada yarıdan fazla fiyat farkı var. İğnelerde taklit ürünlerin yapıldığını biliyorum. Aynı durum misinalar içinde geçerlimi. Ha şuda olabilir, her iki misinada orjinaldir. Bir firma indirim yapmıştır. Kimseyi kötülememek için yazıyorum bunları. Fakat arada çok fark var. Siz ne dersiniz bu konuda. Ve son olarak netten güvenle orjinal malzeme alabileceğim bir site önerirseniz sevinirim.

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Firmalari töhmet altinda birakmadan sunu söylemek isterim, çakma olayi igneden kat ve kat misinada var. Özellikle monoflament misinada
    Linklerdeki ürünler hakkinda fikrim yok

3. undercut

undercut OKTAY

Favori Kamış:
    okuma v system 2.40 10-40gr
    Favori Makine:
    okuma sna pro25-daiwa regal 3000ia
    En İyi Avı:
    sazan 2.2 kg,turna 56 cm,levrek 4.2 kg
    Avmarketi.com da ürün bazen bitiyor.Fiyat takılıp kalıyor.Ben bir kere yaşamıştım.Avmarketi ne mesaj atın hemen cevap vereceklerdir.Gayet ilgililer

4. rko

rko mustafa

Firmanın bir üründe yarı yarıya fiyat düşürmesi biraz düşüdürücü yada diğer firmanın bir üründe bu kadar kazanc elde etmesi

5. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Direk bir av malzemeleri satan yerden elden alsan daha da ucuza alırsın. İnternette malzeme fiyatları gerçekten daha pahalı.

6. popeye1907

popeye1907 Gökhan

Favori Kamış:
    shimano Super Aero Technium 425, Lineaeffe Prestige 7000 450-200, Okuma Salina 3 parça Surf
    Favori Makine:
    Shimano Bull's Eye 9050 XT, Shimano Saros 4000 F
    En İyi Avı:
    2 kg. vatoz ve 420 gr zargana
    Bu misinanın 0,28 olanını 8,5 TL. den Üsküdar da bir dükkandan aldım. Ben alırken 0,35 olanda vardı fiyatı yine 8,5 TL. Misinayı alınca inceledim bana çakma gelmedi. Sarımı gayet iyi. Henüz kullanma fırsatım olmadı elimdeki eski misinaları kullanıyorum..

7. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bende var bu misinadan 2 yıl önce almıştım..300mt, yanlış hatırlamıyorsam 15tl ye almıştım..avpazarım ın fiyatı benim aldığım paraya yakın..demekki ben pahalı almışım o dönem:)

8. 30427

30427

İnsan faktörünü de göz ardı etmemek gerek. On binlerce kalem ürünün online satışını yapan bu gibi firmalarda bazen bu gibi şeyler görülebilir. Fiyat yanlış yazılmış olabilir, bir dalgınlık anında söz konusu ürüne başka bir ürünün fiyatı girilmiş olabilir. Her şey olabilir.

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Bu tür fiyatlandırmalar, ilgili ürünün ithalatcısının verdiği fiyatlardır. İthalatcısının zaman zaman yaptığı güncellemeler, indirimler, zaman zamanda olsa binlerce ürünün pazarlandığı yerlerde gözden kaçabiliyor, gerçek satış rakamları ile linklerde ki fiyatlarda farklılıklar oluşabilmekte. Hoş karşılamakta yarar var sanırım.

Bak, fiyatlar güncellenmiş ve farklılık giderilmiş şu an.

10. Silivri-Silivri

Silivri-Silivri Aykut

En İyi Avı:
    Bakalım bu cuma belli olacak...
    Evet farkettim. Büyük ihtimalle fiyatlandırmada yanlışlık olmuştur. Neyse konu sayesinde fiyatlara ayar çekildi. Hemen alıyorum. :)

11. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9