Aşağıda linkini verdiğim, Fladen 240 10-30 G kamış hakkında bilgi ve deneyimi olanlar, tecrübelerini yazarlarsa memnun olurum. Kullanım alanı kaşık ve rapala ağırlıklı olacakdır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. http://www.avmarketi.com/asp/product/10407/FLADEN-WARBIRD-CRISS-CROSS-240-10-30G-KAMIS
İbrahim selam, Ben Fladen'in Vantage serisini kullanıyorum 240 cm 20-40 gr atarlı olanını kullanıyorum. Kamıştan oldukça memnunum istoçta senin belirttiğin kamışı da görme fırsatım oldu, benim hoşuma gitmişti ama fiyatından dolayı diğer kamışı tercih etmiştim.
ibrahim merhaba...ben son bir aydır fladen spin kamışlar hakkında doktora yapıyorum...bilenler biliyor...linkini vermiş olduğun kamış iyi bir kamış ama maxxımus 240 cm 7-25 gr atarlı olan daha iyi bir kamış...açık kalite farkı var...senin linkini verdiğin warbird crisscross yüksek carbon materiyal kullanılarak üretilmiş ve sic misina klavuzu var...makina yatağı kromaj kaplama...özellikler bu...ama benim sana önereceğim maxxımus 240 Im8 saf carbon örgülü manevra kabiliyeti yüksek hafif mantarları birinci sınıf portekiz mantarı... şimdi gelelim fiyat konusuna...İm8 materyalli kamışlar avrupada daha pahalı olmasına rağmen ülkemizde oldukça ucuz...nerede ise 50 tl gibi bir fark var... buna rağmen senin linkini vermiş olduğun kamış isveçde 599 kron...ama benim sana önerim olan maxxımus 240 7-25gr 699 kron... ama türkiyede maxxımus daha ucuz ne alaka bilmiyorum... http://www.avmarketi.com/asp/product/10403/FLADEN-MAXXIMUS-IM8-240-CM-7-25G-KAMIS yurtdışı forumlarda maxxımus ile ilgili oldukça pozitif yorumlar var...bilhassa ingiliz spinciler bu kamışı çok övüyor...örneğin balıkla mücadele esnasında ki manevra yeteneğinden herkes çok memnun...ve formunu kolay kolay kaybetmiyor...ve misina klavuzlar daha kaliteli sic materyalden imal... şahsen bende alacağım...ama maxxımus 240 alacağım...hem daha ucuz hem daha performanslı.umarım yardımcı olabilmişimdir...
Bu linkini verdiğim kamışı bu gün 90 Tl. aldım. Gayet kaliteli ve aksiyonu yüksek bir kamışa benziyor. Şimdilik bununla idare edeceğiz. Yinede çok teşekkür ederim yüksek bilgilerin için Turgay abi.