arkadaşlar merhaba, isveçte yaşayan bir akraba sayesinde FLADEN marka kamış ve makine alma şansım olacak ancak bu marka hakkında çok fazla bilgim yok..kullanan veya fikir sahibi olan arkadaşlar var ise ne tür bir kamış ve makine almalıyım? şimdiden teşekkürler.. not: genelde avlarım kıyıdan oluyor ancak çok uzun kamışları sevmiyorum..bu bilgiyi vermek istedim kamış tercihi için.. ilginize teşekkürler
Selam, Fladen vantage 10-45gr atarlı spin kamış kullanıyorum, malzeme kalitesi ve kullanım anlamında gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.Ancak sizin almayı düşündüğünüz kamış ve makine hakkında model bilgisi verebilirseniz alacağınız cevapların daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.Sonuçta aynı markanın farklı modelleri arasında da belirli farklılıklar olması kaçınılmaz. İyi günler...
ilginiz için tşkr ederim... ancak forumda şöyle bir gezindikten sonra aslında aradığım cevabı buldum.. konu kirliliği olmasın daha fazla.. konuşulmuş konular arasında imiş.. tekrar teşekkürler
Fladen markalı ürünleri artık Türkiye'de bir çok malzemecide bulmak mümkün. Benimde bu ürünleri bol miktarda inceleme şansım oldu. Burada satılan Fladen marka sahteler çok kaliteli değil,şahsen tavsiye etmem. Selamlar.