Fladen Maxximus Braid Pe 0.10 mm Örgü Misina

Konu, 'Misinalar' kısmında KARAHANLI07 tarafından paylaşıldı.

1. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Arkadaşlar hepinize merhaba.Finale geldim oldukça dar bir bütçede pekçok şeyi listeme ekledim yarın da siparişimi vericem inşallah.Listeme renk çap ve fiyatı konusunda aklımca özellikleri konusunda beğendiğim bir marka bu başlıkta belirttiğim.Sizlerin referansı herzamanki gibi öncelik taşıyor.Bana bu marka ve model hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.Spin için uygun olduğunu en kötü ihtimalle de gözden çıkarılacak kadar da hesaplı olduğunu düşünüyorum.Size bu marka ve model spin de sorun çıkarır mı?Ne dersiniz?

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bana sormuşsun lakin,ben bu konuda çok bahtsızım:D
    ben örgü alırken,dış yüzeyinin yuvarlak pürüzsüz olmasına dikkat ediyorum.bu çok önemli spinde,her örgü spine gelmez.. power pro örgüyü gerçekten beğenmiştim..taki sağlamlığı konusunda kesin tecrubeme kadar..bizimki çürük mü çıktı orasını bilemiyeceğim:)

gel örgü ile uğraşmahihi al 30 luk misina yap etçekini..
    balık zaten dalgalı bulanık suda av veriyor.böylesi havada o dalgaların içinde neler var neler.balık senin misinanın 30luk olduğuna filan bakmıyorhihi misina kalınlığına pek takılma..tabi bununda bir sınırı olmalı av hayvanına göre seçim..
    burda boğazda 35 lik 40 misina kullanıyorlar atçek için;)

ha birde o kamışına örgü nekadar süre verir orasını bilemem:D tabi makinana da.. o shimano dan bendede vardı:) en çok onda örgü telef ettim:D remixon silk örgü,3 mü 4 makarahihi

3. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    abi saolasın tamamdır sen böyle dedikten kelli sıkıntı yok ip misinayı listeden çıkartırım.ip misina tercih etmemin sebebi daha çok su üstü wtd için vede ince olması sebebiyle erimde avantaj.bu arada sana özelden bir mesaj yolladım mutlaka lütfen oku.ip misinadan vaz cayıyor kaliteli 0.25 alıyorum.muhtemelen EFFTA onaylı STROFT 0.25==150MT.2TANE ALICAM BEN BUNLARI BİRBİRİNE EK YAPICAM DA ATIŞ ESNASINDA POTLUK YAPMAZ İNŞALLAH:eek:

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ben 1000mt bobin misina alacağım:) bayileri gezeyim neler var ekllerinde.. latex misinayı gözüme kestirdim..şuan kullanıyorum şimdilik memnunum,

çeker değerleri abartılmış:) 30luk olanı 5250gr civarı kaldırdı yaptığım testde..

http://www.effebalik.com/LATEX-1000-mt-MISINA,PR-2942.html

5. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    abi ben bundan 5-6ay önce birkaçtane sahte tedarik etmiştim zannederim anadoluavmarketiydi unuttum adını.adam bana hediye olarak latex0.23 yolladı teşekkür ettim ve makinama sardım.geçenlerde yanlış düğüm yüzünden limon maxrap ı ıskarmozun ağzında uğurladım.ama şuna eminimki latex 0.23 bile okadar güçlü ve sağlamki inan insan merak ediyor içinde ip parçasımı var acaba diye:D şimdi alışveriş listemden ip misina ve eldiveni listeden çıkartıyorum.bu arada özel mesajıma lütfen bak....:thumb:

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    özel mesajını okudum:) 1 tane gönderdin sanırım:confused: onun cevabınıda buraya yazdım:)
    23mm kullanırken dikkat et.. o kalınlıkta misina çabuk aşınır,misinanın gevrediğini hisettiğin an,,yenile,sonra patlatırsın sahteni fırlatırken,yahut balık kopartırhihi

7. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    ,26 lık nippon super tougth kullanıyorum. WTD yaparken bile sorun çıkarmıyor. Mono misnaların en büyük sorunu ip misina kadar uzun ömürlü olmuyor ve aşınıyor. Örneğin Sufix herculine ,20 ip misinayı yaklaşık 1,5 yıl kullandım(ayda 2-3 at-çek) ,26 mono misina tahminim 2-3 ayda bir değiştirmem gerekecek. Hesaba vurdun mu İkisi de aynı maliyet ediyor. Biri taksit taksit biri peşin!

8. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
  9. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Saolasın üstadım.Şimdilik ip misinadan vaz geçtim.Seneye surf eksiğimi tamamlicam işte ozaman surf için ip misina kaçınılmaz olacak.Alışkanlıklardan vazgeçmek kolay olmuyor ne yazıkki:eek:

10. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Murat abi(tam abim yaşındasın ve abimin de adaşısın :) )şimdilik ip misinadan vaz geçtim(birazcık tırstımda:D )seneye surf eksiğimi tamamlarken ip misina mecburi bir hal alacak.ozaman kesin ip misina alacam.İlgi alakan için teşekkür ederim.:thumb: