Fladen Vantage 240 10-40 atarlı tavsiye ederim.

Konu, 'Kamışlar' kısmında KörfezDörtyol tarafından paylaşıldı.

1. KörfezDörtyol

KörfezDörtyol muhammed

Merhabalar , bu kamışı iskenderun balık malzemelesi satan dükkanın birindenaldım.Daha önce okuma vsystem 2.40 kullanmışdım, alıp alıp geri satıyordum.

Vantage yi almadan dedim ben vsystemden şaşmıyim gidim aynısından alıyim fakat bu seferde bütçe elvermeyince araştırmadan gidip bayiden bana uygun bu kamışı buldum.

Şimdi diyorumki iyiki almışım, vsystemden daha sert bi aksiyonu var su üstü sahtelerine kusursuz aksiyon verdirebiliyorsunuz 20-25 gr sahteyi atarken vsystem kamışının ucu baya bi esniyordu bu biraz daha sert bi kamış haliyle çok memnunum.Reklam yapıyor gibi oldum ama ucuz kaliteli kamış almak isteyenler fladen vantage yi denesin.Karbon malzemeside fena durmuyor.

Saygılar.Konu yanlış yerde ise taşınabilir.

2. tylrdrdn

tylrdrdn gokay

satıp satıp geri alma kısmını açıklayabilir misin? ben oraya takıldım.

3. KörfezDörtyol

KörfezDörtyol muhammed

Orada anlatım hatası olmuş , kusura bakmayın ürünü alır biraz kullanırdım maddi açıdan sıkıntıya girdiğimde geri satardım

Edit: düzeltildi.

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bence konu gayet doğru bir yerde.

Eğer söylediklerinde samimi isen, gayet doğru bir iş yapıyorsun.

Ben gidip alayım bakalım bir tane ondan. Sana güvenip alıyorum. Aslı çıkmazsa, o zaman bakarız elbette.

Ha, evde 40 kadar kamış var, bir tane eksik, bir tane fazla olmuş ne farkeder, benim açımdan olay bu. Ama dediğin gibiyse, eminim ancak bir kaç kamış barındırabilecek olanlara çok çok büyük hizmet etmiş olacaksın..

5. KörfezDörtyol

KörfezDörtyol muhammed

Beni çok yanlış anlamışsın ben bu yazıyı başkalarının faydalanması için açdım.Kamış çok hoşuma gitti başkalarıda faydalansın istedim.Şimdi gidip başkası alırda beğenmezse utanırım.Çünkü ben tavsiye ettim.Kimse beni dikkate almasın.Ayrıca herkes senin gibiyse kimseye iyilik yaramaz.

6. tylrdrdn

tylrdrdn gokay

Muhammed Bey, sanki sizde Serdar Bey'i yanlış anlamışsınız. Kötü bir şey dememiş, insanlar bundan yararlanır demiş önerileriniz için. Bende V System 10-40 almayı düşünüyordum ancak 200 TL üzeri fiyatından dolayı biraz geciktiriyorum. 50 TL ye muadili bir kamış varsa denemek ve almak isterim.
    Esen kalın,