Turkiyede eminim bulunacaktir Fladen xtra Flexx Bazalt spin kamisi deneyen varmi? Bu kamislarda inanilmaz bir esneklik var ve en ufak bir efor ile cok uzak mesafelere atabiliyor. Cok daha pahali kamislari rahatlikla geride birakabiliyor. Fiyatlarida gercekten butceye uygun. TL ile yaklasik 80TL ye denk geliyor. TR den geri donusumde bir tane alip deneyecegim buraya raporda yazarim insallah. http://www.youtube.com/watch?v=H0ai0Zlsvjc
Bu ürünü kullandım.. herkesin kamışlarla ilgili bir beklentisi var.. Ben beklentimi karşılayamadım...fiyatı uygun o kadar.. ben 10 üzerinden 5 verdim.. Aksiyon=1 malzeme kalitesi=2 Ağırlık=1 Mukavemet=1 Toplam=5.. rastgele...
Bu iyi oldu tesekkur ederim. Bir dostum oldukca ovdu bende bir tane alayim diye dusunmustum.Mukavemet 1 olunca gerisinin bir mantigida kalmadi zaten Vazgectim. Tesekkur ederim .
Ingiltere sartlarinda bu kamis £18.99 , bu kucuk bir para.Aslinda spin kamisa ihtiyacim yok. Cunku koleksiyonda 6-7-8-9-10 ayak spin kamislarim var. Sadece arada ilginc birsey gorup aliyoruz o yuzdende arka bahcedeki kulube balikcilik muzesine dondu. Gecen ay bir temizlik yaptim, baktimki hic isime yaramayacak 6 tane kamis var. Bazi Sazan kamislarini cift almistim, inanki havayolu sirketi 1.90 lik iki parca kamisi almadi bende dun kargoyla Ankaraya yolladim yegenimin ihtiyaci varmis . Hemde Daiwa Vulcan X 2.75lb Uc kuvvetli. Elimdede 2-3 tane normal gol veya nehir kamisini ben getirmeye niyetliyim insaallah. Hatta bavulda simdiden 3 makine var onlari kesin getiriyorum. Yaslaninca acaip seyler yapiyoruz tabi estagfirullah.