selam arkadaşlar günlerce süren mücadeleden sonra cok şükür lüferi çıkara bildik gectimiz cuma gece gecsaatten sonra 2adet çıkardık ama tabiki bir kaçtanede firemiz oldu cumertesi geceside aynı yerdeydik ama erken döndük ben bitane alabildim anlıcanız çok keyifli 2 gün gecirdik __________________
Fotoğraf yüklemek için aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910
Hayırlı uğurlu olsun..Vakti olan bol denesin benim gibi dersane okul arası sıkışanlardan değilseniz hele .
Resmin linki olsa da görsek özledik valla kıpır kıpır resimlerini... Kaçanlarında resmini koymalı en azından gözümüz şenlenir. Hani olur ya kıyıya kadar çekersin, görürsün kafa atar ve kaçar.. işte o anda foto olacak ya da video... Yine de ellerine sağlık afiyet olsun ustam, çıkar tadını...
resim olayını hallettim arkadaşlar nihayet kusura bakmayın balıkları nerden aldıma gelince yer yeniköy makro senterin önü cuma iki adet cumartesi 1 adet alabildim cumartesi fazla takılmadık saat 00.30 gibi evlere kaçtık yem olayına gelince canlı izmarit (özellikle ganjur) ve istavrit kiraca şak şakla bildimiz mantarlı takımla aldık yanlız balık gec saattte yapıyor haberiniz olsun
Benim Sevgili Ustalarım. Sizlerle gurur duyuyorum.Son İstanbul seyehatimde doyumsuz anlar yaşadık beni hic yanlız bırakmadınız.Boğazın ünlü avcıları bir kere daha ustalığınızı gösterip ilk lüferleride aldınız. Devamınıda bizlere izlettirmekten lütfen geri kalmayınız. Gözlerinizden öpüyorum
Abicim bunlara lüfer mi deniyor ya ? Bence bunlar küçük,lüfer olamaz. Ya bunlar sarıkanat ya da benim kaçırdığım kofana.
Sevgili Okan Bunlara koruk lüferi denir.Bukadarınada razı değilmiyiz dersin.25 cm'den büyük olduklarını sanıyorum.Tabiiki eski ölcüler mazide kalmıştır. Sevgiler
25 cm den büyükse lüfer denilir de bana 25 den küçük gibi geldi resimden dolayı heralde herneyse. Ama dediğin gibi bunlara da razı olunur.Böyle gelsin 4-5 tane gelsin yeter.
slm balıklar zaten çok irideil zaten bumevsimde genelde böyledir bunlar porsyonluk lüfer koruk balıhı diye tabir ettiklerinden ama sarıkanatta deil he dorusunu istersen bana göerede tam lüfer deil bana göre lüfer balıhın ensesinden tuttunda kuyruhu kolunun dirsehine vurucak
Bu mevsimde böyle olduğu kanısında değilim bizzat yaşadım.Geçen cumartesi en az 1 kiloluk kaçırdım.Bunu hava atmak için söylemiyorum ha bazıları öyle anlar bi de millete belli olmaz.
tebrikler.elinize sağlık.biz bunlarıda göremedik daha o yüzden küçük müçük adı yeter onların.rastgele