Toplam 5 DVD Fly, Pole, Feeder ve Floater Merhaba arkadaşlar, Fly Fishing ile ilgili 2 yeni video elime geçti. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Birinci video, seksenli yıllarda Danimarka'lı bir Fly Fishing ustası tarafından hazırlanmış bir video kaset ve ben bu kaseti cd'ye aktardım. İçerik Flytying yani sinek-böcek hazırlama tekniğidir. Adam müthiş, o kadar kolay yapıyor ki yahu bende yaparım çok kolaymış diyor insan... Diğer video ise Hywel Morgan tarafından hazırlanan ve sunulan bir videodur. Uygulamalı Fly Fishing tekniklerinden oluşan öğretici bir video... Ayrıca ilginizi çerke mi bilmem ancak elimde 3 ayrı tatlı su balık avcılık tekniklerini içeren dvd'ler var. Pole Fishing, Floater Fishing ve Feeder Fishing teknikleridir. İlgilenen arkadaşlar ile paylaşabilirim.
3 Adet DVD. Pole Fishing, Feeder Fishing ve Floater Fishing Evet arkadaşlar ilginizi çerke mi bilmem ancak elimde 3 ayrı tatlı su balık avcılık tekniklerini içeren dvd'ler var. Pole Fishing, Floater Fishing ve Feeder Fishing teknikleridir. İlgilenen arkadaşlar ile paylaşabilirim.
Pole fishing, Göl kamışı (halkasız kamış) ile avlanma Floater fishing Şamandıra ile avlanma Feeder Fishing Balık avında yemleme teknikleri diyebiliriz sanırım...
3üde çok faydalı konular.Ben özellikle pole fishing videosunu izlemeyi çok isterim çünkü en sevdiğim avlanma türü.Videoların boyutları ne kadar acaba?
Bence izlemelisiniz Evet adamın bir de elindeki kamışın 14 metre olduğunu söylersem herhalde Pole Fishing daha bi enteresan olacaktır...