Uzun süredir at-çek yapmaktayım. Kafama takılan bir konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. 4 aydır. DAM QUICK STICK TELE 2,70 cm 5-20 gr atarlı bir kamış ile Ragot silikon ve maria prencess 9 mm sahte ile deniz avı yapmaktayım. Ancak fly bir kamış alıp küçük boy bir makinayla kullanmak isityorum. Bu şekilde kullanmam sizce nasıl olur. Kısa sapı kullanmak daha rahat olabileceğini düşünüyorum. Araştırmalarım sonunda bu iki kamışı buldum. http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-92675240 ve http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=24-67074-270 yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.
Peki niye böyle bir düsünceniz var,fly kamisa spin makina takip nasil bir verim almayi düsünüyorsunuz?bence vazgecin iyi bir spin kamisi ile daha iyi verim alabilirsiniz,yada fly takimi ile suya girerek avlanmak verimli olur,spin makinesine spin kamisi,fly kamisinada fly makinasi daha dogru bir tercih olur,inanin fly kamisa spin makine takarak,iyi bir spin kamisindan daha fazla bir verim alamazsiniz...
Fly oltalari agir yemlerle atmak icin tasarli degildir ve onun icin gövdesi incedir. Spinnle kulandiniz yemler, fly oltasini kisa bir surede bozar veya kirabilir. Onun icin tavsiyem, fly la spinni karistirmayin
Merhaba Fly kamışın makine yuvasına spin makine takamazsınız.Bunlardaki makine yuvası fly makineye göre tasarlanmıştır.
Takilmasina takilir yuvaya spin makine ama yanlis olur,verimi cok düser atislarin,gereksiz bir deneme olacaktir...
Vakit ayırıp cevap yazan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Sadece nasıl olur diye düşünmüştüm. İyi avlar.
Selam konuyu tekrar hortlattim ama bir süre önce bende bir fly kamışı ve makarası özel plastik shnurdan ayrıca konik olan çeşitli ebatlarda bağlantı misinası ve çeşitli yapay sineklerden edindim birkaçgün önce bir su kenarında yaptığım denemelerden sonra %50-60 fırlatmayı başardım gerçi daha çok çalışmak lazım birşeyi farkettim az bir rüzgar esse fırlatmak zorlaşıyor bu gibi takımlar tamamen rüzgarsız havalarda kullanmak için mi tasarlanmış yoksa yanılıyormuyum bu arada üst konularda gördüğüm fly kamışa normal makina takılmış bu şekilde yine kullanılabilirmi