Selam arkadaşlar; Artık sadece fly dedikten sonra yemlerimi de kendim hazırlıyorum. Kendi yaptığın yem ile avlanmak kadar zevklisi yok.. İyi seyirler
ahmet asıllarına gayet başarılı bir şekilde benzetmişsin.tebrik ederim.güzel balıklar alırsın umarım.sevgilerimle.
Sağol Ahmet ağabey, bu yemler denenmiş ve başarılı olan yemler. Ben sadece taklit ediyorum. Bir gün avlakta bir böcek görüp, imitasyonunu yapıp, balığı yakalarsam işte bu benim yemim diyeceğim. Nasip bakalım. Rastgele ağabey
Bence ilk yapımında denemeden öteye ulaşmışsın. Özellikle bacakları gerçekliğini çok artırmış. Bacaklarını neden yaptığını öğrenebilirmiyiz.
Çok teşekkürler, hepimize rastgele. Bacakları sülün kuyruk tüyü teleklerden yapıyorum genellikle. Bazende ördek kanatının en öndeki sert teleklerinden.. Tarık Ersal ve Birol Babadağlı ağabeyleri takip ediyorum
Ahmet güzel sahteler yapmışsın, gerçekten tebrik ederim. Ankara'da kalsaydım ben de başlayacaktım şu fly olayına ama nasip değilmiş. Biz de tatlı sudan sonra denizde surf ve spinle avlanmayı öğreniyoruz buralarda. Gerçi bunun keyfide bambaşka. Sana bol trofeli bir sezon diliyorum. Rastgele.