Profesyonel bir ekip tarafından yapılan harika bir Av gösterimi olmuş. Başlangıç sahnesinde ki yıldızlar balığı tutarken verdiği tepki Mükemmel ötesi görüntü Her şey 1. Sınıf olmuş Videoyu hazırlayan kişileri tebrik ediyorum. Serdar sana da Teşekkür ediyorum çok güzel bir paylaşım Ben çok beğendim.
Nefes kesen balık avları. Ortam tek kelime ile muhteşem. Gecesi bir hoş, gündüzü ayrı hoş. Böylesi bir av insanın ömrüne ömür katar. Türünü bilemesem de gökalaların tüm çılgınlıkları bu balıklarda var. Yüreğim titredi, heyecan binbeşyüz abicim. Teşekkürler Serdar, bu eşsiz görüntüler için sağolasın.
güzel olmaması kaçınılmaz,zaten ödül almış bir video... ayrıca video bitiminde özel teşekkür bölümündeki 'sponsorlar' firma ve markaları lütfen inceleyin,hepsi konusunda lider firmalar, canım yurdumda bu tip destekler sağlansa eminim ki içimizden de böyle harika görselleri olan videolar çıkar....
paylaşım için teşekkürler, tek kelimeyle harika bir video olmuş, doğal ortam, çekim kalitesi ve müzik muhteşem, balıklara ise diyecek bir kelime bulamıyorum zaten...
ayrıca adamın kullandığı "tek kişilik bot" çok hoşuma gitti, hareketleri biraz kısıtlasa da kullanıışlı bir şey gibi duruyor.