Ürkmez'den yeni aldığımız yazlığa gittik bu hafta yıllardır bende balık avlama merakı vardı fakat balığı elime almaktan korkuyorum sırtındaki süzgeçlerden korkuyorum bunu yenmem içinde balık yakalayıp onu iğneden çıkarmam lazım sanırım bu şekilde korkumu yeneceğim.sabah saat 5 te deniz kenarında yürürken iskelede avlanan balıkçıları gördüm.Bende olta almak istiyorum ürkmez iskeleden hangi oltayla en iyi tür balık yakalanır bilen arkadaşlar ona göre olta önerirlerse çok sevinirim birde balıkçılarla tuttuğumuz 2 deniz canlısının fotografını koyuyorum. KANATLI BALIK: AHTAPOT:
Kanatlı balık dediğin Kırlangıç balığı ve görüntüsüde çok güzeldir.Yani korkulacak bir balık değildir.
abi balıktan korkma ya... al kendine bir kasnak, bir kere bulaştın mı zaten, hastalık tüm vücudu sarıyor...
Korkunun üzerine git ve o balığı tut iğneden çıkar. her şeyin ilki zordur göreceksin ondan sonrası ne kadar kolay olacak ama iskorpit ve tragonya tutmuyorsun tabii...
MAKİNA KAMIŞ SETLER / ALAMATRA SET 12 ALBASTAR 2060 330 CM KAMIŞ ALBASTAR DYNAMİTE 6 BİLYALI MAKİNA SET-5489 2060 kalın karbon ip sargılı ,iç parçaları naturel carbon, destekli paslanmaz porselenli, 100 cm kapalı uzunluğu olan uzun atarlı sağlam kamış. Yanında önden kalamalı ,6 bilyalı , 45 mm misinadan 195 metre misina alabilme kapasiteli, plastik kol topuzlu dur.Rahat kıvrılabilen aluminyum kollu makinadır.Taşıma çantası ,200 metre misinası ve hazır takımları hediyedir. 82 ytl sizce bu oltayı alayım mı?
Güzel balıklar tebrikler Sadece tehlikeli olan türleri öğren yeter yavaş yavaş alışırsın merak etme [/QUOTE]