herkese selam bu hafta yeni foçaya gittik ilker(kardeşim) kerem(amca oğlu) recep (amcam) ve ben 4kişi cumartesinden tabi ani olmadı bu hafta başindan planlar yaptık tek korkum havanın rüzgarlı olmasıydı korkulan olmadı cumartesi ve işten 13.00 da paydos ediyorduk çiğliden ve dogru balatcıktaki yemciden sülünes aldık zaten sardalya hazırdı tuzlanmış şekilde... y.focaya geldiğizde rüzgar yoktu 16.00 gibi denizdeydik avlak yerimize ğittik ve tık bile demeden bekle allah bekle yok bişey sonra 10 kulaç kadar capanın ipini saldık ve ilk amcam cekmeye başladı ve karagöz arkasında iri mercan aldı bizde sırasıyla almaya başladık mercanları benim hiç beklemediğim anda cekdiğimde oltayı Çupra nasıl olurdu bende bilmiyorum focanın dedinliğini bilen bilir 40 metrede geldi yani...garip 2.5 saat kadar takıldık azda olsa balık yazlıga döndük sabah için iyice dinlenmemiz lazimdi çünkü hemen hemen 1 hafta hırs yaptık yemide bol aldık.ertesi sabah kalktigimızda deniz süt liman çiktık ama fazla gecmeden deniz koptu ve hüsran, böyle durulmazdı çikiş yaptık mecburen sonra mı yazlıgın yanında ki nar agacına daldık süper ha kan kırmızı ama merak etmeyin 1 tane biraktık ilaç için oda, biberler vardı onuda topladık sora yallah eve bi mangal bi salata o balıklar şuan coktan tekrardan körfezdedir benden bu kadar kendinize iyi bakın rasgele SONUÇ diğer mercanlar midedeyken bu resimler cekildi malesef....