Selamlar, yarın Foça'ya balık tutmaya gitmeyi düşünüyorum, nereleri denemeliyim bilenler varsa yardım edersiniz sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
eski foça dan yeni foçaya giderken bir çok koylar gelecek karşına gözüne kestirebildiğine gidebilirsin bence
Eski foça yeni foça arasında, Çanak denilen bir yer var, orayı deneyebilirsin, ayrıca Mırmır avı için gencerli sahili uygun
çanak koyu fotaş tatil köyü.... Oraya gitmek istersen oranın cafe-bar işletmeciliğini yapanlar tanıdıklarımdır.Seni yönlendirebilirler
mırmır avı için gencerliye gidersen uygun fakat havanın rüzgarlı olmaması lazım yoksa yosunlardan misinayı karaya bile çekemezsin
eğer çipura düşünüyorsan hayırsız adanın önüne atabilirsin fakat tek iğne tek kurşun ve yeminde matya olacak
Valla bir sürü takım hazırladım 2 iğneli klasik dip oltası, tek iğneli gezer kurşunlu olta çeşitli iğne boylarında. Yem olarak sardalya tuzladım, yarın giderken sülünez, madya ,manun alcam. Geçen hafta çeşmede ne kadar koy varsa dolaştım 4 gün sadece 3 tane 400-500 gr arası çipura alabildim 2 tanesi çiftlikten kaçma .Foça taraflarını çok iyi bilmiyorum. Bu sefer daha iyi olur umarım...