Merhabalar arkadaşlar. Eski Foça da yaz kış ikamet ediyorum. Özellikle hafta sonları saat 05:00 ten sabah 08:00 e kadar av yapıyorum. Bu avlar yalnız çekilmiyor. Bu sebeple av arkadaşı arıyorum. Foça da yaz kış avlar da birbirimize arkadaş olabileceğimiz av arkadaşı arıyorum. Saygılar.
*** kalbine göre birini bulursun abi av arkadaşı cok önemli bnmde öyle bir sıkıntım var arkadaşlarımın coğu ya tatlısuda yemli avlanıyorlar yada zıpkıncı hepside ben atçekle uğraşamam cinsinden
Kemal Kardeş diğer forum kapanınca görüşemeyeceğimizi düşünmüştüm. Bu forum daha hareketli aramıza hoşgeldin. Gelebildiğim zaman buradan özel mesaj gönderir avdaşın olurum. Manisa dan Sinan.
Teşekkürler Tolga kardeşim. Merhabalar Sinan kardeşim bu forum daha haraketli ama diğer forum kadar takip edemiyorum çünkü bu forum akıllı tlfonda garip çıkıyor. Her zaman beklerim yazın baya kalabalık olacak. Ahh ah kışın av arkadaşı bulamıycam heralde.
Merhabalar,bende Foça da ikamet etmekteyim.Spin avıda yapıyorum.Bir gün buluşup konuşalım ve neler yapabileceğimizi gözden geçirelim. Bu aralar tekne ile kalamar avı yapıyorum.sezon bitmek üzere ve artık daha sıklıkla spin avına zaman ayırabilirim.
Siteye üyeliğiniz yeni olduğu için,özel mesaj göndermenize izin verilmiyor. Benim numaram 0535 6513508. Hafta sonları genelde meşgul oluyorum.hafta içi günlerde daha müsaitim.
Nerden aklıma getirdin yahu Bu sabah 06.00 civarları spin yapmaya çıktım.Saat 08.00 kadar uğraştım ama nafile Zira su çok berrak ve durgundu ve böyle bir denizde spin avı yapmak hemen hemen imkansız idk
Aklına karpuz kabuğunu düşürmüşüm. Dün gece geç yatmasam ben de sabah 5 gibi at çek yapçaktım. havalar çok dingin sular çok berrak. lüfer de inmedi. verimsiz bu kış heralde.