Foça gece raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında cagbal tarafından paylaşıldı.

1. cagbal

cagbal Çağatay

Favori Kamış:
    Makinam Remixon Violet 70
    En İyi Avı:
    1-1,5 kg yılan balığı
    Forumunuzu uzun zamandır takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım. Foçada tekneyle açıldıktan sonrada ilk yazımı yazıyım dedim.
    Foça dan 3 arkadaş saat 21:00 da tekneyle açıldık ve kaptan a biraz açıklara gitmek istedğimizi söyledik. Tam yerlerin adlarını bilmiyorum. İlk uğradığımız yerde
    yılan balığı 2 yılan balığı tuttuk ve oradan ayrılarak Foça da büyük deniz denilen yere yani limana geldik orada da bir kaç ispraoz ve bir yılan balığı tuttuktan sonra
    oradanda ayrılmak zorunda kaldık ve küçük denize gittik. Orada oltamızda daha çok vuruşlar hissettik ve gece 2 gibi ben 500-650 gr lık bir çipura aldım. Bu biraz bizi ümitlendirdi ve 10 - 15 dk sonrada bir eşkina ve birkaç isparozla oradan da ayrılıyoruz derken bir yılan balığıda ben tuttum hayli iriydi normal boylarını bilmiyorum ama 1-1,5 kg arası vardı.
    Oradan da güneş doğmadan yine ilk gittiğimiz yere gittik ve oradan da 3-3,5 kilo arası kupes aldıktan sonra evin yolunu tuttuk.
    Not: Biz yılan balıklarının değerini bilmiyorduk 4 kilo yılan balığı avladık. Biz onları
    değersiz sanarken çevremizden o balıkların tadı güzel deyince çok şaşırdık. :) Tabi daha balıkta yeniyiz. Birde bütün bu avı sülünez le yapmış olmamızda bizi çok şaşırttı.

2. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    aramıza öncelikle hoşgeldiniz güzel bir av yapmışsınız tebrik eeriz ama imza ayarlarınızı yaparsanız seviniriz rasgele