foça kıyılarında çipura avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mirzakaan tarafından paylaşıldı.

1. mirzakaan

mirzakaan levent koç

Favori Kamış:
    QUANTUM BLUERUNNER ÇIKRIK MAKİNA ÇELİK SARGI KAMIŞ
    En İyi Avı:
    1,75 kg çipura 103 cm turna
    merhaba
    foçada geçen hafta kıyıdan aldığım balıklar yem olarak sardalye favorimiz 40 lik ana misina fırdöndü öncesi 40 lık delikli kurşun 30 santimlik kol ve mustad 505 seri 2.0 iğne aşağıdaki balıklardan büyük olanı 1750 gr küçüğü 1100 gram geldi ama beraber avlandığım arkadaşlarlardan 3600 gram alanını gördüm bu seneki hedef geçen sene 40 lık misinalı takımlardan 5 takım derya abinin 7 takım dedenin takımlarını darmadağın edip saç baş yolduran çipuraları bu sene yakalamak yılda birkaç gün geçiyor o balıklar tahminimiz 5 ila 5,50 olabilirler küçükde bir tiyo arkadaşlar avlanılan bölge eriştelik olursa balık ebatıda büyüyor sürekli yem tazelemek zorundada kalmıyorsunuz
    herkese rastgelsin

2. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    bereketli olsun güzel parçalar

3. zekeriya32

zekeriya32 Zekeriya AKIN

Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.

4. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    levent kardeş eski foçamı burası. biraz bi,lgi verirmisin. izmitten yazıyorum.her an gelebilriz foçaya.mayıs ayında bir arkadaşımla geldik assubay emeklisi bir dostumuz eski foçalılar tanır mustafa bey. Birde arkadaşı ile tanıştık zannedersem sizdiniz.Tekneniz ilede balığa çıktık.Ertesi günde sabahtan izmite döndük.Şimdi yakaladığınız o muhteşem çupralar bizi yine foçaya çağırıyor gibi. Selamlar. Değirmendereli Mustafa abiye selamlar gerçi yakın zaman önce değirmenderede karşılaştık ve konuştuk. Bu tarz haberlerinizi bekliyoruz.

Son düzenleme: 9 Kasım 2008
  5. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    maşallah çok güzeller süper av olmuş tebrikler... demek 3600 gr alanda oldu...

o zaman göçe çoktan başlamış...

Bereketli olsun inşallah geçen sene kaçırdıklarınızı bu yıl alırsınız...
    Daha irilerine rastgele;)

6. ibetay

ibetay İBrahim EThem AYaz

Favori Kamış:
    alba leader3234 kamış beta 60 makina
    En İyi Avı:
    500gr kefal 4 kilo istavrit
    tebrikler.az ama öz güzel balıklar.rastgele

7. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Tebrik ederim avınızı.Geçit balıkları geldi demek kıyılara.Bundan sonra aynı güzellikte daha çok rapor görürüzü inşallah...

8. Güzel bir av çıkartmışsınız başarılar.

9. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

tebrikler.. Sardalyeler bütünmü taktınız fletomu?

10. yiv

yiv Kivanc Bekar

Favori Kamış:
    Olta, zipkin
    En İyi Avı:
    Turna 5,15kg
    Çok güzel av olmuş, tebrikler..Biz tekneyle bulamıyoruz çupraları..

11. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Mis mis maşallah. Daha güzellerinide alırsınız inşallah...

12. mirzakaan

mirzakaan levent koç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    sardalyeler bir gün önce alıp turşuluk tuzda bırakıyorum 1 gün yetitor daha donra dikey olarak dilimliyorum iğneye fleto değil yani önemli olan biraz sert olması

13. mirzakaan

mirzakaan levent koç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    merhabalar bülent bey
    tanıdım abicim kötü bir av olmuştu foçaya gelişinizde sargozun yeni başladığı zamandı gelişiniz bu sene beraber avladığımız şekilde sezonda 40 kiloya yakın sargoz aldık mustafa abi anlatmıştır belki
    ama sezonu erken kapatmak zorunda kaldık ben yurtdışına 15 gün tatile çıktım dönünce çipura başlamıştı
    eğer gelecek olursanız bu sene 2. bir teknemiz daha oldu kamaralı 7.50 metre 260 enli ahşap teknemizde var benim polyesterde var
    adalarda kıyıdan avlanabilirizde bu ara herkes iyi balık getiriyor fangiri mercan sinarit çipura ada kıyılarında erken saatte melanurda var programınızı yapın mustafa abi 2 tekneyide alabilir, kendimiz çıkarız derseniz benim polyesterle yanlızda çıkarsınız balık bulucumuzda vardı ama veri ve elektrik kablosunu çaldılar tekneden
    geçici bir balıkbulucu ile gelmeniz şansınıza olur
    mustafa abiyle program yapın ahşap teknede mangalda var :)
    iyi günler

14. ilkay882

ilkay882 ilkay

Favori Kamış:
    fenerbahçe...
    En İyi Avı:
    deniz kızı
    abi süper olmuş av tebrikler gecen hafta ve bu hafta çakmaklı acıklarındaydım mercan karagöz aldık ve bu hafta beni şaşıttı çıpra yakaladım.. (hava kötüydü bu hafta) :mad:
    bana tam çıpra yeri verirmisin derinlerde olmaz biliyorum şimdiden teşekkürler

15. mirzakaan

mirzakaan levent koç

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tabiki arkadaşım kıyıdan en iyi foça yenifoça arasında acar kamp var ya oradan kuma atarsın eğer ben takıma acımam yeterki büyük balık olsun dersen acar kampa gelmeden kartdere adasına bakan güzel bir koy var erişteliktir benimde favorim oraya atabilirsin eğer oralara hiç gitmeyim şehre yakın olsun dersen ingiliz burnununa giderken yolun iki tarafıda deniz olan bölgeye geldiğinde sol tarafta istediğin yere atabilirsin benim tavsiyem o bölge biraz geniştir ya son taraflarına yada baş taraflarına at oltanı
    tekne düşünürsende kimin teknesini kiralarsanız kiralayın körtaşlara gitmek istiyoruz deyin çünküğ başka yerlerde göç balığı hızlı geçiyor oradan muhakkak büyük balıkla dönersiniz körtaşlar biraz uzaktır fiyat artırırsalarda eli boş dönüp kahrolmaktansa 25 ytl fazla verin derim
    size iyi avlar

16. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Leventcim çok teşekkür ederim.Söylemen yeter.Biliyorsun mesafe uzun tabi balık için her şeye değer, Balık işi kısmet işi. Hep kasım ayı için hayal kurdum, şu çupra hele irisi beni deli ediyor. Mercan olsun karagöz olsun yada sargoz bunlarda yakalaması zevkli ancak çupranın irisi herhalde bir başka olur.Tekne var diyorsun teknenin yeri bir başka ve tabi kıyıdan avlanmakta oldukça güzel.
    Belki mustafa abi anlatmıştır yaklaşık bir aydır mükemmel mırmır var burada.Balıkların çoğu kiloya yakın valla balık koyacak yer bulamıyoruz.<bu gün yedi tane yakaladım ve hepsi iri, ama dedim ya çupranın ,mercanın ,sargozun yanında lafı olmaz.Olaki bir fırsat bulursak misafiriniz oluruz. İyi haberlerini bekliyoruz arada resim de koy şöyle gözlerimiz bayram etsin.<çok selamlar.

17. aral45

aral45 Aral

En İyi Avı:
    600 gr çipura kıyıdan
    Arkadaşım çipurların çok güzeller,yeni foça mı eski foça mı?
    Yer konusunda biraz bilgi verirsen bizim de nasibimize düşsün
    Saygılar..

18. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Levent tebrikler. İkiside harika görünüyor. Ellerine sağlık. Anlaşılan artık Foça'da çipura yapmaya başladı . Rasgele

19. sittingbull

sittingbull Kaan Erçetin

daha büyüklerin fotoğraflarını da bekliyoruz,tebrikler

20. mahmutsen81

mahmutsen81 Mahmut ŞEN

Eline koluna sağlık, güzel bir av olmuş. Bana ancak rüyalarımda gözüküyorlar ;)
    Bir şey soracağım bu bahsini ettiğiniz avlaklar yenifoçaya ne kadar mesafede ve gece mi gündüz mü avlandınız?