foça yada mordoğan tarafında uygun fiyata tekne kiralamak istiyorum Bu konuda yardım edebilecek varmı ? forumda bi kaç konu vardı ama güncel gelmedi bana
Mordoğanda Cem Liman var meşhurdur kendisi tanımayan bilmeyen yok googleda cem liman yazıp kendi sitesini bulabilirsin ancak boş günü biraz zor sanırım çok önceden doluyor genelde yinede bir bak..Foça tarafını bilmiyorum,kuzey tarafında hiç avlanmadım..
benim evim foça ya yakın yeni taşınmış olmama rağmen 2-3 abim var tanıdık tekne sahibi eğer istersen sorabilirim onlara kafanda düşündüğün birşey var mı nasıl bir tekne ve ne kadar kiralamayı düşünüyorsun günü birlik mi yoksa aylık mı? Eğer boş bir tekne bulursam burdan haber verebilirim yada telefon edebilirim
Abdullah Kaptan var Mordoğan da öğrenci velimdir kendisi uygun fiyata götürebilir,gps inde sağlam noktalar vardır.Eğer kalabalıksanız biraz büyükçe bir tekne Mesut kaptan var.O da jige götürüyor.
çok teşekkür ederim arkdaşlar kalabalık değiliz en fazla 5-6 kişi sadece bir günlük kiralamak istiyorum.
Arkadaşla özelden ben mesaj atamıyorum mesajlarınıza tel numranızı eklerseniz arayabilirim teşekürler
mordoğan da yaşar kaptan var. 5 kişi rahat avlanabilirsiniz. hafta sonu 200 tl kirası. ilgilenirseniz numarası 05355160061.