arkadaşlar büyük ihtimalle bayramın ikinci veya üçüncü günü foçada olacam. sizden ricam öncelikle foçada durum nedir. Balık olarak neler çıkıyor yem olarak ne kullanabiliriz birde tabi nokta yer varsa tam bayramlık olur Foça harici kuzeye doğru çanakkaleye kadarki bölümde bana uyar. Bu bölgede her yerden olta atabiliriz. Mesela uğramayı planladığım yerler babakale,asos kadırga koyu, buralar hakkında bilgisi olan dostlar yazarlarsa sevinirim. Şimdiden tüm balıkavı.net üyelerinin Ramazan bayramını kutluyorum.Nice güzel,mutlu,huzurlu, barış ve sevgi dolu bayramlar diliyorum.
bülent abi merabaa, nerelerdesin abi 10-12 eylül gibi gökçeada yaptığını duydum ama vasat geçmiş heralde ki rapor falan göndermedin.23 - 30ağustosta gökçeada ydım malesef kıyıdan melanur ve kocagöz harici bir şey göstermedi neyse bayramda rastgele diyorum 29 ekim civarı 3 kişilik ekibim var ben dahil ada yada abidenin altı diyorlar kilitbayıra yakınmış orası olabilir 3-4 gün program var düşünürsen sanada yer var..yada babakale de olabilir ...05337637256 dan bana ulaşabilirsin selamlar.........
Cem kardeşim apar topar bir gökçeada yaptık.Balık orta karar tabi tekne vardı kıyıdan balık yok.20 mercan çapak karagöz bol miktarda 20 adet çıplak, bir akşam üstü palamuta bakıldı 16 adet palamut, 4 adet lambuka birar kilo civarı. Levrek sıfır. birde kaçan balık büyük olur misali 4-5 kg arası bir lambuka kaçırdımki akıllara ziyan.Kepçe kullanmamanın cezası oldu.Resim ve videolar elimde ama fırsat bulupta siteye koyamadım.Bir ara eklerim. Bakalım bayramda şansımızı deneyecez.Ancak bu sefer tekne olmayacak.Kıyıdan olta atarak avlanacaz.Yine pek umudum yok. Bu yüzden foça ve civarı ile ilgili konu açtım.Siteden bilgi gelebilir diye.