Foçada Uskumru Kolyos çildirdi!!!! Elini Soksan Denize Parmağiniza Atlayacaklar

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında mirzakaan tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mirzakaan

mirzakaan levent koç

Favori Kamış:
    QUANTUM BLUERUNNER ÇIKRIK MAKİNA ÇELİK SARGI KAMIŞ
    En İyi Avı:
    1,75 kg çipura 103 cm turna
    Merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir yazımıyordum foruma ancak haftasonu çıktığım av beni mest edince tüm balıkavı dostları ile paylaşmak istedim
    önceki yıllarda temmuz ağustosta kolyoz tek tük uskumru olurdu hatta biz uskumruyu nisan gibi yakalardık ama bu sene ne oldu anlamadık bir türlü ne kolyoz ne uskumru gitmek bilmiyor önce çapariye geldi 8 , 9 , bazen 13 parça birden alıyorduk sonra çapariye gelmedi küçük rapala silikonla almaya başladık şimdide gırgırlar açıldığından beri sardalyeye zokada geliyor önce inanmamıştım ama balığa gidince bende kullandım hafta sonu 4 arkadaş kolyoz uskumru karışık 68 parça balık aldık uskumrular 400 650 gr arası onların yanında turna büyüklüğünde zargana ve istavritleri saymadık bir süre sonra tekneye bile almadan salmaya başladık
    resim çekmeyi akıl edemedim ama bu hafta sonu resim ekleyeceğim yeni tutulanlarla tabi
    eğer bir gün foçada avlanmak istiyorum diye aklından geçiren varsa şimdi tam zamanı arkadaşlar biz bu balıkları suyun en fazla 7 metre altına inene kadar tuttuk yanımızdaki teknelerde antenli mercan fırtına çipura sargoz karagöz çekenlerde çoktu herkese iyi avlar
    (not: biz av için mazmoz hazırlamıştık yarım saatte bir ezik sardalyelerden yarım avuç atıyorduk çok etkili oldu)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.