Suni yemler konularında aklımda bazı fantaziler vardı. 1- Gagası ayarlanabilir rapala Bu icad edilmiş ama ne hikmetse çok eskide bırakılmış? Hayallerim Ramazan abinin malzeme çantasında rastladım. En az 15 yıllıkmış Neden yapılmaz ki şimdi? 2-İğneleri sabit değil de-monte edilebilir bir teknik. Klipsli ve çekeri, yüksek bir aksuuarla.istediğimiziğneyi o an basitçe takıp çıkarabileceğimiz ve bu şekilde takım çantasında da fazla yer tutmayacak. Birbiryle karışmayacak. Misalen karabinanın çok miniciği 3-İçine istediğimiz renkte ışık koyabileceğimiz bir teknik 4-İçine esans tüpü koyup çok sık aralıklarla ama çok az sprey fışkırtıp suda koku izi bırakabilecek bir teknik.? Sizin fantaziniz yok mu?
lazim mi abi getiriyim miburda cokkk bende cocukken vardi tavsiye etmem deniz balgi secici bu yemlere vurmuyordu ama tatli suda is yapar
abi benim fantazim var rapalanin zargana ve ibikli modellerini bekliyorum ama söyle 3d olarak gercekci ve guzel...
abi bunlarin gaga ve vucut yapisi beni gicik ediyor sevmedim gitti iste önce ben sevecem ki sonra balikta sevsin