Evet Saygı değer Forum Üyeleri. Herkes En Favori Sahtesinin Resmini Bu Başlık Altında Paylaşsın Lütfen. Herkesin Sadece 1 Adet sahte Resmi, Paylaşma hakkı var. Onun için en çok balık yakaladığınız ve en çok tercih ettiğiniz Sahtenizin Resmini Paylaşın Lütfen Saygılarımla...reeling
Bence en favori 3 sahte deseniz daha iyi olur. Çünkü illaki birbirinden ayırt edilemeyenler olacaktır. Dışarda kalan sahteye ve bu konuda araştırma yapanlara yazık olur. 1-2-3 diye sıralasa herkes benim gibi araştırmacılar için daha aydınlatıcı olur. Saygılar herkese...
Bunlar da benim sahtelerim. Yalnız suyla buluşturmak için çok fazla zaman ve fırsat bulamıyorum maalesef )
Sevgili Orhan abi Paylaşımınız için Teşekkürler, Hepsini Bu Sahteylemi Yakaladınız? Ayrıca Balıklarda Harika Saygılarımla..reeling
Sn.Kurbağa Prens Sahtelerinizi Deneme fırsatınız olursa Lütfen Deneyimlerinizi bizimlede Paylaşın. Hangi sahteyle Hangi Balık türünde performans aldığınızı belirtirseniz seviniriz.
Arkadaşlar bence marka model falanda belirtelim fotoların altına. En azından favorilerinizi öğrenip bizlerde alabiliriz aynılarından
Tahrik edici bir arşiv. İma, rapala, duel, r2sea, youzuri markalarından oluşuyor genelde sanırsam. Resmen servet yatıyor. Bol bol kullanmak nasip olsun, rastgelsin...
Anladığım kadarıyla en iyi balık yakalayanlar ya su üstü ya hologramlı yada açık değişik renkler özellikle altı pembe olanlar ..
Çok teşekkür ederim. Aşağıdakiler de kaşıklarım ve mini jiglerim; Çocukken pek oyuncağı olmayan birinin şimdi hırsını alma çabası sanırım Döner kaşıklarımın çekimi yok -ki en değerlileridir benim için* ve silikonlar konusunda eksiğim var. Yakın zamanda tamamlayacağım inşallah.
Altı pembe olanları hep sevmişimdir. Zira balık zaten yukarıya baktığında sahtede en önemli şeyin alttaki hologram olduğunu düşünüyorum. Çene altı pembe olanlar da gayet güzel sonuç veriyor. Kırmızı kafalar vazgeçilmezdir. Özellikle turnada rengarenk sahteler yerine sadece kırmızı kafa kullanırım.
Sevgili Mehmet senin de yazdığın gibi en sevdiğim sahtelerden birinci olanı, biraz daha her zaman kullandığım sahtelerim var.
üstad tam bir koleksiyon yapmışsın. tekbrikler. merak ettiğim şu ! sahteleri oltaya takarken rapala bağımı kullanıyorsun yoksa bu aralar gözüme çok takılan okuma ve sair markaların rapala klipsi ürünlerini mi kullanıyorsun ? ayrıca genele bir sorum olacak. y.dışından ısmarladığım ip misiam geldi. rapala bağlarken düğüm kullanıyorum ve her balığa gittiğimde 3-5 sahte değiştirdiğim oluyor ve her seferinde misineden bir kısım gidiyor. aynı şekilde ip misineyi harcamak istemiyorum. bazıları ipin önüne 1,5-2m misine bağla dediler ama ben yine de sormak istedim. sizce nasıl bir yöntem izlemeliyim ?
Genel olarak okuma klips kullanıyorum. Bazı WTD aksiyonla yüzdürülmesi gerekenleri de direkt bağlıyorum. İp misinana yazık etme klips kullan derim. Üstelik pratiklik de sağlar.