Forumumuzun son durumu hk.

Konu, 'Genel Konular' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Değerli Üyeler

Bilindiği gibi yoğun geçen İstanbul günlerimi geride bırakarak yaşadığım yere geri dödüm.
    İtiraf etmeliyimki,bu kere evime kavuştuğumda,sevincim maalesef eksik kalmıştır.
    Sebebi ise,gerek Fuar süresince ve gerekse boş zamanlarımda sizlerden ve sair forumların bazı üyelerince,şahsıma gösterilen saygı ve ilginin umduğumdan daha fazla olmasıdır.
    Huzurlarınızda herkese teşekkürleri sunuyorum.
    Nerdeyse 20 gün Sivriceden uzak balık avı ve nezdimde en değerli kişiler olarak addettiğim sizlerce çok sıcak muhabbet ortamları yaşadım ve doyamadım.

Mesajlara baktığımda bir büyüğümüzün açtığı konu dikkatimi çekmiştir.
    Esasen hayli zamandır bu konuya kafa yormakta ve çeşitli görüşmelerde bulunmaktaydım.
    Olayı seyrine bırakmak en iyisi olacaktır kararınada varmıştım.
    Elbette istihbarat ağı gayet geniş olan bendenizin,durum hakkında edindiği bilgi daha geniştir.

Herkesin şu şekilde düşünmesi bence daha doğru olacaktır.

Forumumuz ana forumdur.
    Birçok forum bünyesinde yeşermiş ve münferit forumlar haline gelmiştir.
    Yönetim kadrosu tecrübeli ve fedekardır.
    Verilen emeklerin boşa gitmesi düşünülmemelidir.
    Üyeler bilinçli ve hakiki amatör kişilerden oluşmaktadır.
    Halende günlük mesaj trafiği yukarılardadır.
    İçerik ise tatminkardır.
    Bir yönetim zafiyeti gözlensede,durumun geçici olacağı bellidir.
    Özellikle adminlerde bır bıkkınlık olabilir.
    Forumun kapatılması ihtimali zayıftır.
    Aynı bıkkınlığın üyelere yayılmaması hem esas ve hemde gerçektir.
    Forumumuzda hakiki usta ve tutkulu,bilinçli kişiler çoğunluktadır.
    Bu durumda olan bir forum gelecek neyi göstersede,temeli sağlamdır bunun avantajını görecektir.

Herkesin bence dahada gayretli vede katılımcı olması çözümü kolaylaştıracaktır.
    Fırsat bekleyenlere meydan boş bırakılmamalıdır.

Sevgi ve saygımla kalınız

2. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Vedat abi her zaman ki gibi güzel tesbitlerde bulunmuşsun... ben daha önce bu konuda yönetime çok fazla ön yargılı davranıyordum ama kendimi onların yerine koyduğumda anlıyorum ki işleri gerçekten zor bunca sene burayı ayakta tutabilmek büyük başarı halada hiç ilgilenilmemesine karşın istatistikleri çok yüksek ama bu sessizliğe son verilmesi lazım sıkılmışlar bıkmışlar olabilir hayat sonuçta bir günün diğerini tutmuyor bizlerden yardım istesinler yapabileceğimiz bişey varsa seve seve elimden geleni yaparım üzüntüm buranın layık olduğu ilgiyi görememesi ben adminlerimize güveniyorum bugüne kadar nasıl geldilerse bundan sonrasınıda götüreceklerdir.

Yazımı güzel bir şarkıyla huzurlarınızda sonlandırmak istiyorum... ;)

BU ARADA......BİR SÜRÜ ÖZEL MESAJ GELMİŞ HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM POSTA KUTUSU FULL... BİRAZ İŞLERİM VARDI AMA KISA ZAMANDA YANITLAYACAĞIM TŞKLER HERKESE.

3. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Vedat Dayi yazdiklarin cok dogru.
    Bazi uyelerin forumu adeta "birakmasi" beni cok uzmustur.Ne olursa olsun ' iyi gunde,kotu gunde beraber olmamiz biz amator balik avcilarini herzaman guzelliklerde kilacaktir.Forumu birakan bazi uyeleri halen severim,sayarim lakin biraz da olsa icimde kirginlik var onlara karsi.Umarim hepsi tekrar aramiza doner ve tekrar sen,sakrak forumlar yasariz.
    Rastgele...

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bu forum bence birçok kişiye çok faydalı bilgiler ve bilinçli avlanma hakkında çok fazla şey katmıştır. Bende bilmediğim bir çok konuyu burada abilerimden , kardeşlerimden ve saygıdeğer yöneticilerimizden öğrendim. Çok güzel dostluklar kazandım, sadece balık avı olarak değil birçok konuda abilerimden özellikle son dönemdeki problemlerimle ilgili manevi destek gördüm.
    Vedat abi çok güzel bir konu açmışsın ve çok güzel olayı özetlemişsin. Ellerinden öperim..

5. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    ben bu forumdan birçok şey öğrendim...
    halen amatörüm ve öğrenmeye çalışıyorum...ve biliyorum ki benim gibi birçok üye var..
    Vedat abi ve diğer saygıdeğer üyelerimizden öğrenecek daha bir sürü şey var bu forumda...

6. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Mehmet'in hatira defterinden bir kac paragraf

2000li yillarin basinda Turkiyemizdeki amator balikcilik camiasi bilgehansarp ve rastgeleder grubundan ibaretti.

Vedat agbi o yillar rastgeleder ve sair balikcilik gruplarinda firtina gibi esmekteydi.

2004 yilinin ikinci ceyreginde balikavi.net adinda yeni bir olusum basladi, tek bir ana sayfa ve bir suru alt sayfadan olusan, amator balikciligi yeni bir bakis acisiyla karsilayan bir site idi bu.

En cok ilgimi ceken yanlarindan birisi anlatimlardaki dogallikti. Herkesin anlayabilecegi dilde fazla teknik bilgiye yer verilmeden sunulan paylasimlar en cokta benim gibi bilgiye ac bir gencin faydasina idi.

Sitenin alt bolgesine konulmus statcounter kisa zamanda tavan yapmisti, site kurucusu gelen talepleri degerlendirmis olacak ki siteyi ziyaret edenlerin metinlerini ayri bir bolgede yayinlamak icin bir bolum olusturmustu, insanlarin yolladiklari tum metinler burada fotograflari ile yayinlanmakta idi.

Bu donemde, benim bikkinlik verici durmak bilmeyen emaillerimi sabirla yanitlayan bu kisinin karsiliksiz samimi yaklasimlari kisa zamanda benim takdirimi kazanmisti.

2005'in ilk bahariydi sanirim, siteye kazandirilan ilk ozellik yanlis hatirlamiyorsam fotograf albumu idi. Uye olup, fotograflarimizi paylasabiliyorduk. Ancak hizla gelismekte olan teknoloji ve hepimizin icinde olan ozgurce paylasma istegine cevap verememekteydi bu olusum.

2006 yilinin soguk gecen bir ayi forum linki eklendigini gordum, onceleri yadirgadim cunku bombostu ve icerik hic yoktu. Neler olacagini gormek icin bir sureligine izlemeye gectim. Bir kac ay icinde cok fazla kisi uye olmus ve yeni kategoriler acilmis, icerik olarakta tatminkar seviyeye geldigini gordum.

Bu donemde belkide hayatimda aklimin ucuna bile gelmeyecek bir sey ogrendim bu siteden, oda ticari amacla balik avciligi yapmiyor olsakta bakanligin duzenledigi bir teblig oldugunu, baliklarin cogalmasi ve surdurulebilir avcigilin devam etmesi icin buna uyulmasi gerektigini, sitenin belkide bugune dek taviz vermedigi bir kac onemli konudan sadece birini ogrenmis olacaktim.

2007 yilinda site o kadar kalabalik olmustu ki artik sen-ben-o degil biz-siz-onlar olmustuk. Hayatimda belkide ilk defa onlarca amator balikciyi internettede olsa gorebilmek, farkli uygulamalarini kesfetmek ve kulturlerini tanimaya nail olmustum. Bu benim icin fazlasiyla yeterli olmustu.

Bu yillarda-su zamana kadar ki olan zaman diliminde site yoneticiliginde bulunan belkide 30'dan fazla kisiyi izledim. Gonullu olarak alinan bu gorev, insanlara yardim etmenin keyifli oldugu kadar, uyeler arasindaki sorunlari cozme gibi bazen cok zorlu surecleride bulunuyordu. Ozellikle bu gorevi tarafsiz icra edebilmek, herseye objektik yaklasabilmek herkesin harci degildi. Uye sayisi cogaldikca, sorunlar buyudukce zaafiyet gosterenlere rastlamak hicte zor olmadi.

Amator balikcilik camiasina istedigi takdirde tek parmagi ile yon verebilen bu site, bugun 50'den fazla amator balikcilik sitesi dunyaya getirmistir. Bir nevi analik gibidir bu. İlham alanlar olur, bunlarada uvey analik yapar gerekirse. Cocuklarin bazilari hayirsiz ciktigi olur, ihanet ettigi olur, anasini-babasini oldurenlerin bile yasadigi bir dunyada bu kadar gelismesinin olmasi gayet normaldir. Ancak ne de olsa insanoglu, hic birimiz tastan odundan yapilmadigimiz icin bu kadar sene verilen mucadelenin yorgunlugun verdigi bikkinligi anlayisla karsilayabilirim.

Olusum basladigi sureden bu zamana dek birlik ve beraberlik icinde gordugum iki kurucu vardı (simendifer ve balikci). Benim belkide onlarca can sIkIcI taleplerimi, sorunlarimi bikmadan dinleyen ve cozumleyen iki kisidir bunlar. Azini degil, bana haddinden fazla ilgiyi gosteren bu arkadaslarim haklarini helal etsinler.

Saygilarimla.

7. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Vedat abi beni mazur gör,ben sorunu anlayamadim,sorun nerede bizlerdemi yoksa yönetimdemi,bence yönetimde bir hata yok gibi(tamami ile disardan benim gördügüm)bizlerdeki olusan hatayida anlayamadim,tamam bazi dostlarimizin katilimi azalmistir ama bu demek degildirki,bizlerden tamamen ayrildilar,gene gelip aramizda olacaklardir,saygilar abi...

8. JOHNY GUITAR

JOHNY GUITAR Deniz Erdeniz

Vedat abi merhaba,
    paylaşımlarını ve tecrübelerini gerek tv den gerek forumdan yakından takip etmekteyiz, böyle bir forumda hem sizi görmek, hem de diğer arkadaşların
    değerli paylaşımlarını okumak bizlere keyif vermekle birlikte bir çoğumuzu da bilgilendirmektedir. Yapmış olduğunuz tespitlerin en kısa zamanda çözüme kavuşmasını umuyor, çok değerli paylaşımlarınız için sizi yürekten kutluyor ellerinizden öpüyorum.

9. spinnci

spinnci murat

Favori Kamış:
    DAİVA
    Favori Makine:
    D:A:M
    En İyi Avı:
    21 kilo akya,vallahi nasıl yakaladım bende anlamadım.
    forumun yavaş yavaş ilgisizleşmesindeki en büyük sorun forumun kendisinin gelişmemesidir..ben bu foruma üye olduğumdan beri forumun ana hatları aynı..sitenin yüzü aynı,yapılanlar konuşulanlar aynı reklamlar aynı..dolaisiylede hergeçen gün forum zayıflamakta..25000 -30000 üyeli bir forumda nerde ise kimse kalmamaış gibi gözükmekte..insanların ilgisini çekecek birşeyler yapılmaz ise bir gün kimse kalmaz..buda yeniliklerle olur..eskiden kimler vardı kimler bu forumda ah ah..nerde akademisyen YAKUP ERDEM hocam,,nerde N@MIK? ve diğerleri?

Son düzenleme: 23 Şubat 2011
  10. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    Vedat amca, seni sürekli buralarda görmek bizi en çok mutlu eden şeydir.

Site hakkında ki düşüncelere katılıyorum fakat bir kaç ekleme yapmak istiyorum.

Gelişen ve değişen internet teknolojileri her geçen gün, ziyaretçilerin web sayfalarında gezinme standartlarını yükseltmektedir. Özellikle sosyal paylaşım sitelerine olan yoğun ilgiden ötürü insanlar internet ile daha fazla temas halindeler. Youtube, Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde bir içerik paylaştığımız zaman bize sunulan kolaylıkları forumda görmemek tabi ki forumun eksik yönlerindendir. Bugün imageshack.us sitesinin DNS problemi yüzünden resimlerinin gözükmemesi bile site adına olumsuz bir durumdur. Düşünün bu güne kadar açılan çoğu av raporu konusunda resimler imageshack.us'a yüklenmiş ve şuan bu resimlerin görüntülenme sorunu var.

Site sahiplerini tanımıyorum fakat tahmin edebiliyorum ki site tamamen "hobi" amaçlı açılmış fakat artan ziyaretçi trafiğinden ötürü finansal ihtiyaçların çoğalması yukarıda bashettiğim sıkıntıların giderilmesini geciktirmiştir. Bu ziyaretçi potansiyeli iyi değerlendirilip paraya dönüştürülebilirse bir çok eksikte giderilmiş olur.

Üyelere diyecek tek lafım yok, her yeni gelen üye sanki 3 aylık temel üyelik eğitimi almış gibi uyumlu, ayrıca balık avı konusunda tecrübeli insanların çok olduğu bir sitedir balikavi.net

11. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Tüm dostlara selamlar kolay gelsin...

Konuyu okuyabıldım ve hemen yazmak istedim altına yoğunluktan dolayı kusura bakmayınız ancak az bir zaman kaldı herkesi çok özlediğimi bilmenizi isterim.

burası bizim ilk göz ağrımız zannederim arkadaşlardada bir sorun yoktur. yazmasakta gitmesekte görmesekte burası bizimdir.

kalınız sağlıcakla bu arada raporları atacağım toplu herkese selamlar.....

ALico.....

12. alpargun35

alpargun35 c.alp argun

Bir çok forumu takip etmekteyim ve üyeliklerim var, şunu gayet açık ve net söyliyebilirim ki !!! Bu ''Forum Türkiye'nin amatör balıkçılık konusundaki en büyük ve en özgür forumu , bunu ima ediyorum çünkü bir çok , büyük olduğunu iddia eden forum maalesef ''Krallıkla yönetilmekte !!! .
    Balıkavı net kaliteli bir yönetim kadrosuna sahip ve aşamıyacakları sorun yok bence.

13. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Vedat Dayı Sizi anlıyorum ilk günkü heyecanımla foruma katılmaya çalışıyorum naçizane elimden geldiği kadar.11 yıldır amatör balıkçıyım fakat foruma üye olduğumdan beri sizin gibi üstadlarımızın yazılarını okudukça amatör balıkçılığa yeni başlamış gibi oldum.Birçok yeni bilgi ve tecrübe edindim. Saygılar ve sevgilerimle
    Rastgelsin

14. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Sevgili Caner, dün sana özel mesajla ulaşmaya çalıştım ama site yönetimi çeşitli gerekçelerle bu mesajımın sana ulaşmasını engelledi. Dünde konu açmıştım özetliyeyim: Amacım bir Shimano Exage 3000 MRB makine almak ama, Türkiye'de yok. Bunu Ebay'dan almayı düşünüyorum ve bu münasebetle de değerli kardeşim Özgür'ün (Fish founder) tavsiyesiyle sana ulaşmaya çalıştım.Kısaca ne yapmalıyım,yada güvenilir bir adres alabilirmiyim. Selamlar.

15. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Bizlerin (zaman zaman) ilgimizi yitirmemiz, iştirakimizin azalması doğaldır. Hele aynı dönemlere denk gelmesi pek tabiki mümkündür. Ticaretle orantılı diye düşünüyorum ben bu dönemi. Moderatörler konusunda ise ise yorum yapamam ama bildiğim o dur ki hiç bir ücret ya da hediye almadan bizlerle her konuda ilgilendiler bunca zaman, hepsine çok teşekkürler.

16. sazancı

sazancı ibrahim

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    2.5 kilo sazan
    sitemiz kurulduğu günden bu yana hobiden başka bi maç gütmemiş,birçok amatör balıkçıya her türlü konuda sayısız bilgi vermiş kimseyi dışlamayan hata yapanı güzellikle doğru yola çağıran ama hiç bi zamanda prensiplerinden taviz vermeyen,üyelerinin abi kardeş olduğu aile olduğu bir sitedir.bu zamana kadar çok yöneticinin çok üyenin emeği var bu forumda ve öylede devam ediyor zannetmeyin ki emekler boşa gidiyor yetişen yeni nesil çocuk ve genç avcılarımız için bulunmaz bi mekteptir sitemiz.balikavi türkiyede sportif balıkçılığın lokomotifidir ve inşallah böyle sürüp gidecek. siteye emeği geçen üye ve yöneticilere teşekkür ederim

17. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sorun bence şudur sevgili Selim.
    Yönetim Kadrosundan bazı isimler ayrılmıştır,Admine hanımımız hiçbir şekilde katılımlarda yada yorumlarda bulunmamaktadır.
    Keza aynı durum sair moderatörledede gözlemlenmektedir.
    Şimdi ben buradan bir çağrı yapsam dahi Adminemizin cevap vereceğini hiç sanmıyorum.
    Sence bu durum normalmidir.
    Yani bu durumun anlaşılmayacak yanı nedir.
    Üyelerde bir hata söz konusu değildir.
    Forum grafiği sabittir.Gelecek günlerin ne getireceğini doğrusu bende merak ediyorum.
    Adminemiz o kadar kurt forumların arasında,hatta forumlarını sadece maddi menfaat peşinde kullananların arasında,bilfiil Feriştahı gelse gibilerden sözlerle çizgisinden vazgeçmeyerek,etrafında yada arkasında güvendiği yönetim kadrosuyla yek vücut olarak emin adımlarla dolaşırken,şimdi ne olmuşturda ortadan yok olmuştur.
    Bakınız ve inanızınki bu forumun maddi değeri yoktur,ancak manevi değeri yüksektir.
    Her üye kendi çapında emek vermiştir.
    Emekler fahridir.
    Bu emekler sayesinde forumlar yükselir.
    Ama iş maddi gelirde dayanırsa,aynı saman alevi gibi yükselir ve anında söner.
    Ben benzer forumların en eski ve ençok emek veren üyesiyim,balıkcıyım halende faalim.
    Sadece en büyük forum iddiasında bulunan bir forumun sahibinin bal gibi üyeler üzerinden ticaret yaptığına,buna üyelerinin ve yöneticilerinin adeta boyun eğdiklerine şahit olabildim.
    Bu örnek bir durumdur ancak emsali yoktur ve olmayacaktırda.
    Zira bu kadar duyarsız ve ticarete göz yuman üye ve yöneticiler hiçbir forumda yoktur.
    Ama forumumuz ve mevcut diğer forumlar bu duruma düşmeyeceklerdir hatta iddia ederimki özenmeyeceklerdirde.
    Sevgiler

18. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Vedat abi öncelikle saygılar dileyerek başlıyorum. Bana göre bu kadar katı ve sert cümleler kullanmaya gerek yok. Açıkçası forumdaki her üyenin birbirini tanıdığına ve şu ana kadar adminlik bir durum olmadığına şahidim. Şu ana kadar forumun açık olması ve devam etmesi adminlerin halen daha aktif olduğunun göstergesidir.

Eğer reklam olayından bahsediyorsanız, sayfa kurucuları bu sayfayı ilk olarak ticari bir amaçla açtıklarını sanmıyorum. Geçen yıllar içerisindede sayfanın özüne sadık kalarak fırsatları değerlendimeleri elbetteki gayet doğaldır. Çünkü bu sayfanın yıllık bazı ödemeleri vardır. Domain + Host. Bu denli ziyaretçisi olan bir sayfanında getirdiği yük normal sayfalardan fazladır.

Yıllar içerisinde sizde bilirsinizki insanların öncelikleri mecburen değişebilir. Değişmeside normaldir. Bizim yapmamız gereken sayfanın devamlılığı adına eğer bu işe gerçekten gönül veriyorsak (ki size bu konuda söyleyecek tek kelime yoktur :) ) paylaşımlarımıza devam etmektir. İhtiyaç olduğunda da istenilen yardımlarda bulunmaktır. Bende uzun bir süre masteradmin olarak görev yaptım. Bu süre zarfına gerek maddi olarak gerek manevi olarak her türlü desteğimi verdim. Hiç bir ticari amaç gütmeden. Abartısız günde 15 saat online kaldım. Sadece o insanlarla aynı ortamda bulunmayı seviyordum ben. Şimdi aynı ortam burda da mevcut bana göre. Ama dediğim gibi önceliklerimiz değişebilir. Ticari amaçla kurulan diğer sayfalarıda biliyorum ben. Ama bu sayfa kesinlikle onların eline su dökemez :) Saygılar...

19. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Vedat abi,ben sennur kardesimizin ayrildigini bilmiyordum,daha dogrusu sorunlarin oldugunuda bilmiyordum,son zamanlarda fazla takilamiyorum siteye,bilgisayardaki problemleri cözmeye calisiyorum,belkide atlamisimdir,görmemisimdir yeni olusumu,gerci bende sennur kardesimizi göremiyordum sitede ama islerinin yogun olabilecegini düsünüyordum,sayet ayrilma gibi bir sorun varsa üzülürüm gercekten,saygilar abi...

20. istavrit

istavrit Boğaç

Forumda beklenen gelişmelerlerdir bunlar ...Bir çok kez nacizane uyarılarımda olmuştur.Ama Vedat Ustamın dediği gibi gerek adminlerin gerek modların bu forumda hiç bir zaman maddi menfaat peşinde koştukları görülmemiştir.Bu sebeple forum hala adeta şöfürsüz araba gibi şu ana kadar yoluna biraz sallantılı olsada devam edebilmiştir.Ama işin en güzel yanı forumda şu anda hiç bir denetleyici olmamasına rağmen üyelerin birbirine yaklaşımı ve uyumu üst düzeydedir.Burda ne tartışmalar ne kavgalar gören biri olarak da bu beni şaşırtmaktadır.Burası benim ilk göz ağrımdır ,yuvamdır.Kendi adıma kapısına kilit vurulana kadar burada olacağım ve paylaşıma devam edeceğim .Şunuda biliyorum ki bu forum kapanırsa bir çok dostumu ,kardeşimi bir daha bulamamaktan yana kaygılıyım .
    Herkese Rasgele

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.