FOSFORLU BOYA İLE YAPTIĞIM SAHTE VER.2

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında fredyss tarafından paylaşıldı.

1. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    Merhaba arkadaşlar,
    kısa bir süre önce sizlerle paylaştığım sahtede bir kaç değişiklik yaparak hem denge hemde fonksiyonelite açısından geliştirmeler yaptım. (kendimce)

iç mekanizmayı resimlerden de göreceğiniz üzere değiştirdim. delikli kurşunu çelik tel içinden geçirerek tam eksende ileri geri hareketini sağladım bu da atış mesafemi biraz geliştirdi.

dışta ise biraz daha hidrodinamik yapı kazandırmaya çalıştım. ayrıca yanar döner kağıt adapte ettim.

yine dışta daha parlak görüntüyü ise yat verniği ile sağladım. (epoksiye göre gayet ucuz) yat verniğini akzo nobelin verniğinden kullandım. high gloss tipi. gloss değeri min. 85 (gloss : parlaklık değeri)

bir kaç gündür uğraştığım yeni sahtem sizlerin görüşleri ve bir nebze yeni başlayacaklara yardım olması amacıyla aşağıdadır.

upload

photo uploader

pic hosting

image hosting sites

picture sharing

pic hosting

photo sharing

2. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.

Fotodan mı anlayamadım gagası çok dik duruyor.. yüzüşünü engelleyecek gibi??

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

ellerinize sağlık çok güzel ama geçen ki resimler daha anlaşlırdı bence flas dan dolayı çok parlamış renk ve hologramı çözemedim fatihin de söylemiş olduğu gibi acaba gagayı birazdaha az açılı yapsanız nasıl olur acaba fikir vermek acsndan gerçekten çok güzel bir paylasım

4. Rıdvan YILDIRIM

Rıdvan YILDIRIM Rıdvan YILDIRIM

Favori Kamış:
    Herbir kamiş benim için favoridir
    Favori Makine:
    Lineaeffe stylum surf
    başlamak bile bir başarıdır,gün gelecek dahada iyileri olacak tebrikler harika sevgilerimle :)