Öncelikle herkese selamlarımı sunarım. daha önce bulduğum bir sahtenin fosforlu yeşil ve sarı rengi çok güzel olurdu düşüncesiyle, "dur bakayım bi deneyeyim" dedim. resimler ve nasıl yaptığımı aşağıda anlattım.. umarım beğenirsiniz ve sizlere faydalı olur.. ilk önce sahteyi balsa ağacına çizdim ve kabaca yonttum. free image hosting daha sonra düzelttim. image ru Bu düzeltilmişi referans alarak diğer parçaları da balsa ağacından çıkardım. picture hosting Kurşunun hareket edeceği kısmı ve gagayı oydum. host images 5dk epoksi ile birbirin birleştirip mandallar ile sabitledim. image Epoksi tuttuktan sonra fazlalıklar için zımpara ile düzeltmeleri yaptım. artık boyaya hazır.. free image hosting ilk önce gri renk ile boyadım. tabii bu arada gözleri de bant ile boyaya karşı korudum. upload pic Daha sonra maskeleyerek yeşili attım online photo sharing sarıyı da attık geriye verniği kaldı upload photos Ve vernikten sonra sonuç.. upload pic photo sharing sites Tüm site arkadaşlarıma saygılarımı sunarım. bu arada yüzüşü gayet güzel.. daları ise tahminim 20 - 50 cm arası. (suya girip ölçemedim... malum havalar soğuk )
Tebrik ederim oldukça başarılı yapıda görünüyor sahteniz, elinize emeğinize sağlık.. İnşallah bolca balık avlarsınız sahtenizle... Aksiyonunu deneme fırsatınız oldu mu ?
Tebrikler... Ben bunu tatlısuda kullanacak olsam ortalardan başlayarak sırta doğru genişleyen dalgalı siyah şeritler atardım. Perch misali.... Belki tam göbek kısmına da ince bir şerit fosforlu oranj
Tebrikler , çok güzel görünüyor. Ama ben olsam bunu kullanmaya kıyamazdım , mazallah takılır , kopar , kaybolur falan oturur ağlarım valla
Elinize sağlık,güzel olmuş. Aynı sahteyi (Roder Agressive) bende çalıştım,ama balsa bulamadığımdan çam ile yaptım,yakında fotosunu yayınlarım. Şu balsayı burada bir bulabilsem keşke... Nacizane fikirlerimi belirteyim; İçinden geçirdiğiniz telin uclarını da içerde bırakırsanız görüntü daha hoş olur. Birde gözlerini parlak pul ile yapabilirseniz gerçeğe yakın durur. İnşallah yapacağınız diğer modellerde bunlarıda görebiliriz.
Elinize sağlık çok güzel olmuş... Balsa bulamayan arkadaşlar ıhlamur ağacını deneyebilirler. Hafif, lifsiz ve işlenmesi çok kolaydır.
Teşekkür ederim. gagayı gövdeye geçirdim ve epoksi ile sabitledim. dayanacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim Ege. Turna sezonu açılınca Turnaya da mutlaka deneyeceğim. Teşekkür ederim. aksiyonunu denedim ve gayet güzel olduğunu gördüm. zaten sahtenin ön üst ve arka alt kısımlarında boşaltmalar yaptığım için suyun akışı aksiyonu kendi verdirdi. evet fosforlu turuncuyu bulamadım bulsaydım şeriti değilde altı fosforlu turuncu, şeridi ise fosforlu sarı yapacaktım. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. valla mendilim yanımda çok ağlarsam oturur gözyaşımı silerim artık Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. levrekte iş yapar mı sizce? teşekkürler İnşallah.. benimde temennim bu yönde. Teşekkür ederim. gözleri hazır gözlerden kullandım. 3 boyutlu olduğu için daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Güzel bir tüyo. bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Elinize sağlık.inşallah zaferle döner sudan....böyle çalışmaları izleye izleye ben de başlicam sanırım kendi sahtemi yapmaya...