http://www.ntvmsnbc.com/id/25439371/ Belarusta akıllara durgunluk verecek bir ölüm olayı yaşandı. Shestakov Gölünde arkadaşlarıyla balık avlamaya giden bir kişi, fotoğrafını çekmek istediği kunduzun ısırık darbeleri nedeniyle kan kaybından öldü.
maalesef ülkemizde soyunu tükettiğimiz bir hayvan bu üzücü olayda muhtemelen yuvasını yakınında olmalıydı yuvasına saldırı olacağını düşünerek müdahalede bulunmuş olmalı ben karga yuvası gördümmü korkarım, bi kere yuvasının altından geçerken karşıma konup başka yerden geç diye uyarıda bulundu ne yapmaya çalışıyor deyip devam ettiğimde arkamdan uçup kafamın üstüne ayaklarıyla uyarı dokunuşu yaptı hemen uzaklaştım
gerçektende üzücü bir haber, allah rahmet eylesin. benim anlamadığım adam kunduzla nasıl başa çıkamamış. sanki adamın elini kolunu bağlamışlar. hiç başedemedin kaç.
Olayı açıklayarak vermemiş haber sitesi olay aslında şu : Adam videoda görüldüğü gibi kunduzu videoya alırken kunduz adama saldırıyor.Ve biliyorsunuz bu kunduzlar ne ağaçları devirip o koca dişleri ne odunlar parçalıyor.Aynı diş adamın kemik ve en önemlisi ilk saldırıda(ısırış)Atardamarını koparıyor. sonrada Arkadaşım bana böyle anlattı mantıklıda geldi yoksa sadece yaralanırdı. Adamı ısırdığında önemli bir damara denk gelmiş ayakta bulunan atardamara.. Bence böyle