Burada kis gün gectikce uzuyor arkadaslar. Sezon acildi ama kar ve buz göllere gecit vermiyor. Yarin yine sagnak kar yagisi bekleniyor. Hem de araliksiz 3-4 gün Ben de baliktan iyice ümidimi kesip kendimi yine fotografa verdim. Fotopedia.com diye bir site var wikipedia'nin makalelerini resimlerle tekrar yayinliyorlar. Asagidaki linkteki yer alan fotograflar da benim bu sitede yayinlanan karelerim. Iclerinde avlaklarimdan ve güzel memleketim Türkiye'den de fotograflar var. Sizlerle de paylasmak istedim. Selamlar, sevgiler.. http://www.fotopedia.com/users/uccrow
Fotoğraflarınız zaten harika bunu biliyoruz, burada paylaştıklarınız da aynı şekilde çok güzeller. Bazılarını zaten görmüştüm, bir kısmına bakma fırsatım oldu nedense resimler bende biraz geç yükleniyor. Düşünüyorum da acaba sizin oralarda biraz daha hava bozukmu olsa şaka tabi ki güzel raporlarınızı ve resimlerinizi bekliyoruz. Almanya'daki ve memleketten uzaktaki tüm dostlara selam ve sevgiler.
Sagolasi Yasin Bu arada ahin tuttu. Disarisi tipi kiyamet Bu gidisle av raporlari hazirani bulacak gibi .. Sagolasin Nejat abi . Sizin de güzel karelerinizi bekliyoruz
Bu sene almanyada kis bitmeyecek galiba,bavaria adi altinda olan resimlerde yesil bir alan gördüm,yesili özletti bize bu sene almanya malesef,resimler harika ugur,yakinda görüsmek üzere sevgiler...
Sevgili Ugur Bey, Gercekten hayati cok yonlu, dolu dolu ve olabildigince nezih yasayan bir insansiniz.Hitabinizdan calismalariniza hep bunu gozlemliyorum.Boylesine bir insani yaratbildiginiz icin sizi cani gonulden tebrik ediyorum. Nice paylasimlarda bulusabilmek umuduyla.Saglicakla kaliniz.
Sagolasin Selim Abi Gercekten cok uzadi ama bir gün cicekler acacak elbet Schliersee'de saibling avinda görüsmek üzere Sevgili Hüseyin, Utancimdan yüzüm kizardi desem.. Cok güzel yorumun icin cok cok tesekkür ederim. Insallah bir gün beraber kayakla avlanabiliriz Kimbilir? Yeni Zellanda'ya yürekten selam ve sevgilerimle.