merhaba ben fransada oturan bir balik hastasiyim , burada alabalik avliyorum (fly fishing). yazinda tekirdagda levrek ve lufer avliyorum 3 yasimdan beri balik hastasiyim. modern tekniklerle balik avliyorum ve sagdece zevk almak için . Tatlisu Baliklarini suya geri birakiyorum; modern balik avlama teknikleriyle sorunuz varsa yardimci olabilirim .
tunç aramıza hoş geldin, keyifli paylaşımlar dilerim, en kısa sürede fly fishing tarzı avlar hakkında detaylı paylaşımlarını bekliyoruz,
Merhabalar.kusura bakmayin tunc ca yazdigim mesaj da yanlis kelimeler yazmissim hepinizden özür dilerim.
modern balik teknikleri bir baliga veya methoda ait olan malzemelerle avlanmak mesela olta olarak spining, casting, jiging vesaire... Method olarakta drop shot, weightless vesaire... modern balikçilik için olan malzemeler biraz pagli oluyor yani tercihimiz normal bir olta degil tutucagimiz bir methoda uygun olmali .(atarI, boyu, agarligi) murat bey umarimki size yardimci olmusumdur .
Sağol Tunç, 10 yılı geçkin süredir her balık için ayrı özellikte, takım , kamış ve makine kullanmaya çalışıyordum, demekki ben adını bilmiyormuşum, bak sayende yeni bir bilgi edinmiş oldum, Sağol canım Sevgiler