Ben Fransada ikametgah olup yaz aylarini ( temmuz,agustos ) Turkiyede geciren gurbetteki balikçilardan birisiyim . Adim Haluk , Istanbulluyum ( yenikapi ) denizle , balikla tanismam 6-7 yaslarinda olup 16 yasinda okumadigim için ( balik yuzunden ) Fransaya zorla surgune goturulen bir balikciyim. Yazin Yoncaköy civarinda ikametgah etmekteyim . Capari ve yemli dip oltasi ilgi alanim ( iyi oldugumu söylerler ) . Kismetse bu yaz geldigimde Özdere ve civarindaki arkadaslarla hem tanisip hemde balik tutmak isterim . Balik tutmak için denize açilan herkese rasgele . Saygilarimla YENIKAPILI ( Haluk )
Haluk abi aramiza hosgeldin,bende almanyadan katiliyorum siteye,malesef bizide anne babamiz (zorla olmasada)getirdiler bu gurbete,kendileri döndü,simdi sira bizlere geldi,keyifli paylasimlar...
Tanisma Tesekkurler , Emrecigim Seninle gelicek gunlerde özel mesajlasmayi dusunuyorum . Cunku bana cok eskileri hatirlattin büyük CaPTaiN EmrE Iyi gunler . YENIKAPILI ( Haluk )
Merhaba Haluk agabey, hosgeldiniz... ben de gurbetteki balik sevdalilarindanim ve yakinda Turkiye'ye gidecek olmanin heyecanini yasamaktayim...
Tanisma Merhaba , Selim Almanyada olsa Fransada olsa sonuçta gurbet . Aynen kendileri döndu bizler dönmek icin ugrasiyoruz insallah o günleride görürüz . Istanbul , bogaz , galata köprüsü , sarayburnu , yenikapi burnumda tütüyor . Görüsmek üzere. Selamlar . YENIKAPILI ( Haluk )
Merhaba ,Zipkinci Ibo Tesekkür ederim . Ingitereye kucak dolusu selamlar . Yolculuk Turkiyenin neresine ? Görüsmek üzere Selamlar . YENIKAPILI ( Haluk )