arkadaşlar dalmaya vermiş olduğum 3 sene aradan sonra yine başlamaya karar verdim.bu konuda free-sub golden horn nasıldır gerçi saroz avları için apnea 120 carbon kullanıyorum birde 90,lık alayım dedim bana hangi markayı önerirsiniz. yardımlarınızı bekliyorum......
cewap merhaba ben sizin kadar tecrübeli olmasamda size 1 kaç marka önerebilirim kendi kullandıgım zıpkınlar arasında bir sıralama yapıcak olursam en randıman aldıgım 5 zıpkını sizlerle paylaşabilirim; 1.Pelaj Speakter 90 cm 2.Seatec gabbiana 90 cm 3.Seatec Sanke 90 cm 4.Hammer Head evulation 90 cm 5. free-sub golden horn 90 cm bu ürünlerin 5 de elimde bulunmaktadır ve çok memnunum en çok tavsiye ettiklerimi sorarsanız 1. ve 2. sıradakileri tavsiye ediyorum
evet pelaj ve gabbiona mukemmel zıpkınlar parasıda gayet iyi Ama yerli üretim zıpkınlar içinde goldenhorn iyi bir zıpkın gercekten. Eskiden ilk cıktığı yıllarda sıs kacırma yapıyor diyorlardı, daha sonra mekanizma komple değiştirildi. Ben Goldenhorn 90 kullanıyorum, hiç şiş kaçırmadı. Gayet güzel ve sağlıklı çalışan bir mekanizma. Ayrıca yarı açık kafası görüşü olumlu yapıyor. Normal kafalı kafalara göre cok daha rahat görüşü var. İp palumutla kullanıyorum cok sessiz bir tufek. Gonül rahatlığı ile kullanın bence. 90 lık tufekte 20x24 lastik dahi kullansanız govde de her hangi bir deformasyon olmuyor. Ama benim size tavsiyem 17.5x26 lastikli 6.30 130 cm lik bir şişle yapacağınız kombinasyondur. Hadi rasgele