merhaba arkadaşlar,bu sabah yine atçeke gittim 1 saatlik uyku çektikden sonra sevdiğim bizi dizi film vardı onu seyrettim başlangıçda 11cm max rap fayu ile başladım,tık yok,bu arada 11cm max rap abisi kadar güzel uçamıyor,gerçi abisi bir kaç gram daha ağır ve uzun,,o ağırlığa rağmen emsallerini daha uzağa fırlatıyorum ,örneğin ryobi 88mm ve 10 gramlık sahte,11cm lik ve 13gram ağırlığındaki maxrapa göre daha ileri atış şekli fark etmeksizin fırlatıyorum,11cm lik maxrap alacakların dikkatine!!! 13cm liğini tercih edin, daha sonra 3lü ragot çektim 350mt lik bir anlanda,tık yok,saat 7:30 oldu ben halen balık tutamadım ryobi sırtı pembe sahteye geçtim: 5 6 atış yaptım,içimden şurda nasıl balık olmaz vurmaz derken,arada bir gel kuçu kuçu yaptırmaya başladım sahteye o ara orta sertlikde bir vuruş aldım aynı yerin biraz sağına fırlattım,balığın gideceği yönü tahmin edebiliyorum bu gibi durumlarda, yine gel kuçu kuçu aksiyonu ile bir kez daha orta sertlikde vuruş aldım muhtemelen zargana idiler saat 8 e gelmiye dakikalar kala geçit töreninin olacağı bölgede protokol başkanı olarak yerimi hazır tutmak için hızlı hızlı gittim o bölgeye ryobi ye devam ediyorum,bir tane baracüda kıyıya kadar takip etti atlamadı,60cm civarı,sonra orta derece bir vuruş aldım,muhtemelen yine zargana, su cam gibi tertemiz dalga yokcry sahteyi geçit töreninin başlangıç yolun çaprazına doğru fırlatıp çekiyorum,o ara birde ne göreyim önümden 30 40 tane 60cm ve üzeri baracüda lar geçiyor ,vay nakallar vay dedim beni uyuttunuz bu sefer kavis çizerek geçtiniz dedim ,mesafe 12mt civarı onlar uzaklaşmadan tam üstlerine fırlattım çektim fren attılar döndüler ama takip etmediler,yine fırlattım gittikleri istikametin hizalamasına 30 40 tane baracüda nın içinden geçiyor benim kahraman ryobim biride demiyorki hopp artist nere gidiyon hepsi kılıbık olmuş:laughing: hadise 1dk içinde oldu bitti ağzım açık kaldı,ilk defa o kadar baracüda gördüm, peşinden bir tane zargana gördüm fırlattım onun olduğu noktaya oralı olmadı, sonuç elde var sıfır gözler yanıyor uykusuzlukdan ryobi sahtem, eski bir avdan görüntü Uploaded with ImageShack.us kalın sağlıcakla
Merhaba. Bu at-çek yaptığın denizin özellikleri neler acaba? Kumlu mu taşlık mı yosun mu derin mi sığ mı? Bizim buralarda (Karaburun-İzmir) turnalar hiç görünecek kadar kıyıya yaklaşmıyor
kıyı kısımları 70 80cm civarı biraz ilerisi 2 3 5 10 mt derinlik ve bol kayalık bir bölge yanlara doğru 15 20 mt içeriye doğru uzanıyor bu kayalıklar, daha ilerisi kumluk alan
Toku ağırlamak zordur. Iskarmozlar yemiş yiyeceğini, üstüne tatlı, hatta dişlerini de karıştırmışlar, söyle bir seyr-ü temaşa edelim modunda gezinirken zordur Kadirim hem de çok zor. Ama yakındır, bu sıralar senin için umut torbasını tıkabasa doldurdum ve hatta dolup taştı yerlere. Gelecekler inşallah az daha sabır gurban, olacak bu iş.
abi bu balıklar başka bir yerden avlanıp gelip geçip gidiyorlar düşüncesindeyim, önce baracüdalar geçti,10dk sonra iri kefaller geçti,peşinden zargana aynı olayı zarganalar ile yaşadım,yine aynı saat de 5 tane iri zargana geçti,üstlerine attım,aralarından geçirdim tık yok,belliki bu balıklar başka yerde avlanmışlar,suyunda berrak oluşu tuzu biberi,havalar bir bozsa su bir bulansada şu arazi levrekler gün yüzüne çıksa diye bekliyoruz atlamadımı atlamıyor abi avlandığı yeri denk getirirsen çekmekden yorulursun,kedilerimin en çok sevdiği balıktır kendileri,çatur çutur yiyorlar
bu sabah suyunda teke tek karşılaşınca, ryobi bu kez affetmedi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Kadirim tebrikler, bayram hedayesi gelmiş. Bu güzel 60 cm. var he mi? Şundan sordum; ryobi affetmiyor ancak tebliğ de aynı kafada, onun da affı yok.
abi ölçmedim,karanlık idi,karaya çıkarınca düştü ben devam ettim atçeke ara vermeden,biraz sündürsek boyu uzar sanırım nazlı nın nasibi o :hungry: soldan sağa: bebelerin adları kargaburungeklikşişi şi Uploaded with ImageShack.us
Nazlı hele neyse de o yavru minişler olmasaydı tebliğ kesinlikle kelle alacaktı ancak eli kolu bağlandı garibimin. Onların bir miyavına 60 ıskarmoz feda olsun.