Dün akşam ewde hazırladıgım balık fıletolarını denemek için galata köprüsüne gittim. denemek için dedım evet çunku kımsenın tercıh etmedıgı ve benımde ılk defa kullandıgım bir balıgı yem olarak kullancaktım. saat 6 dan 9 a kadar hiç bir şey gelmedi herkez bırer ikişer çektikçe çinekopları ben bu yemde iş yok son atışım gıdım hamsı alcam diye diye 3 saati geçirdim tam evin yolunu tutcagım zaman sağlam bir vuruş ve dökülen çay dudagımı yakan sıgaraya ragmen tasmaladım ve balıgı çektim zorluyordu yaprak olamazdı ve kopruye çektıgım zaman herkeste bir şaşkınlık çunku herkeze gelen o standart boylardan daha buyuktu. o gaz bana 2 saat daha yetti yıne tık yok son otobüsü kaçırmayım dedım ve çantamı topladım hazırlandım yine deli bir vuruş ve yıne guzel bir sarıkanat derken 11 den saat 2 ye kadar 17 parça balığın verdıgı moral ve taksıye verdıgım 25 tl nın o acısıyla ewımın yolunu tuttum
teşekkurler arkadaşlar. galatada haftaiçi zaten zor yer buldum bide yemı soyleyıp orayı ana baba gunune çevırmek ıstemem. balıgın cınsınden cok fıletonun daha buyuk kesılmiş olması bence etkiledi. hem tezgahlarda kaç çeşit balık türü kaldıkı arkadaşlar bulmak zor olmasa gerek
Tebrik Ederim Emin Kardeş. Ellerin sağlık. Çok güzel bir av yapmışsın. Avlarının daim olması dileğimle. Rasgelin.
Bu kadar ufak büyük çinekop karışıksa, yem olsa olsa çinekoptur, başak bir şey olacağını sanmam. Ama bunlar çapari balığı. Bunları yakalamanın kolay yolu, iyi bir çapari ile girişmektir.
Vallahi kimse kusura bakmasın ben tebrik mebrik etmiyorum! Hadi avlak yeri söylemeyenlere alıştık ama bu neyin nesidir?? Birbirimize güzel tüyolar vermeyeceksek burada işimiz ne geyik muhabbeti yapmakmı?? Yemin ne olduğunu söylersenmi ana baba gününe döner orası?? Yapma be abicim kargalar bile güler bu bahaneye..
Yem sardalyadır bence. Ayrıca yemi merak eden arkadaşlar, taze çakı gibi iri hamsi veya taze ufak sardalya temin edip denerlerse haliçte güzel sonuç alacakları garantidir. Yaprakları iri ve güzel takın.
kullandığın yemle sana mutluluklar bilader tescilettir bi ara unutma atomu parçalasam bu kadar kasmazdım
Yem.. taktınız kafaya yaniii . istavrit-hamsi-sardalya farketmez.. dişli balık bu..yer bulduğunu... yemin ebadı nı ayarlayın ve taze olsun yeter..
tebrikler öncelikle geçen cuma iş sebebiyle istanbula gittim gelmişken şöyle bir köprüyü geçeyim dedim millet ne yapıyor diye geçmez olaydım kova dolusu kraça demek içimden gelmiyor olsa olsa kraça yavrusudur birde istavrit kadar çinekopları doldur boşalt yapıyor millet hatta bir adam seçe parmak büyüklüğünde bir çinekopu atmış asfalta balık zıplıyor göz göze geldik adamla aptal bir sırıtış suratında ne dersen de can sıkıcı bir yer bence
Kesinlikle katılıyorum. Hatta "Galata Köprüsü, orayı berbat hale getiren, elinde olta olan insanlara kapatılmalıdır. Gerçek anlamda amatör Balıkçı olanın zaten orada işi olmaz diye düşünüyorum.
Herkeze tesekkur ediyorum. Yem mewzusunun bu kadar buyuceginu tahmin etmemistim.tek tek alinti yapamicam ama cevabi anlayan anlar .arkadaslar sanki sularimizda bin cesit balik varmis gibi yem mewzusunu bu kadr taktiniz anlamadim.tezgahta on cesit balik var zaten aldim denedm kismetime bunlar geldi.yemde orda denizde kimseyi tutan yok.burada o kadar misafr uye warken ben nie soyleyimki? Ozelden soran arkadaslara zaten yardmci olmusum.sende burdan bana ates edecegine ozelden sorsan yardim ederim. Avlagi soyledim yemi soylemedm dige kotu olduk ne diyim herkeze rastgelsn
ben ilk tecrubem orada başladı koprude kefal ıle basladı sonra istavrt derken cınekop flan gelıstırdık kendımızı gelıstıkten sonra hep bogaza gıdıyorum daha temız daha guzel verımlı oluyor
beni bu yem olayı ilgilendirmiyor ben rapalayla avlanıyorum ama yem ne kullandın sölemenin misafir üye veya kayıtlı üye ne fargedergi adam zaten avlanmaya gelmisse yeride söylemişşin bence yanlış bi davranış tezkahdaki balıklarmı biter