galata çinekop

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında balık kurdu tarafından paylaşıldı.

1. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    selam arkadaşlar,cumartesi akşamı saat 18.00 dan sonra çok güzel çinekop yaptı köprü müthiş bir rüzgarla ve yagmurla başladı balık,takım olarak klasik yerine zoka kullandık dogrusu çok iyi çalıştı. 17 adet cinekop ve sarıkanat aldık saat 20.00 gibi kesti balık 23.00 a kadar bekledik hareket olmayınca döndük kısacası çok keyifli bir gündü. resimleri koyamıyorum kusura bakmayın.iyi avlarınız olsun:)

2. DENZCİ

DENZCİ İMDAT KAYA

güzel bir av olmuş, bu haber hepimizi mutlu etti. galata çinekopa devam ediyor.

3. Okan_uA

Okan_uA .

Harbiden güzel av olmuş.
    Tebrikler.

4. onder1905

onder1905 Önder

Favori Kamış:
    El Oltası
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Arkadaşlar köprü cinekop-sarıkanat yapmaya başladığında yem olarak hamsi takım olarak mavrukalı takımı deneyin randıman çook farkeder.Geçenlerde de söylemiştim bilmiyorum deneyen oldumu...

Bu arada bugün öğlen kopru kıraça izmarit yapıyodu bır kac kovada cınekop vardı ama o saatlerde ceken e sahit olmadım. eminonu kadıkoy ıskaelesı yanında tek tujk almaya baslamıslardı.bilginize...

Son düzenleme: 30 Kasım 2008
  5. Trajedi

Trajedi Aykut

Mavrukalı takım hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?

6. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Herkese merhaba.Köprü Cumartesi akşamı çinekop-sarıkanat yapmış olabilir fakat sabah ben ordaydım öğleye kadar.Tam bir Kroça katliamı vardı.Yanımdaki adam çapariyle süs balığı kadar olmasına rağmen kroçaları topladı.Ve bunu tutsan ne tutmasan ne dedim adama.Olsun canım sıkılıyor diyor bana.Yuh dedim valla.Adma kızdım toparlandım yağmur da vardı zaten.Ben izmarit ve istavrite yemli atıyorum adam orda kroça çekiyor.Ve bi turladım birsürü insan kroça çekti çapariyle.Bu işin kralına uyan yok mu hiç dedim orda.

7. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer
    Ben cumartesi gece 10'dan 2'ye kadar Galata'daydım. Tek tıklama yoktu. Bir hevesle gitmiştim ama olmadı

8. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    selam ismail, zaten 18 de başladı balık 20.30 da kesti. genelde her akşam böyle oluyor

9. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    teşekürler iyi avlarınız olsun

10. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer

Aslında erken gidecektim maç var diye gidemedim. Bakalım bu hafta kurs çıkışı saat 4 gibi direk Galata'ya gidebilirim. Şu sıralar balık yaptığı için yer sıkıntısı da olabilir.

11. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Yer sıkıntısından ziyade oradaki balık tutan bazı insanlar tuhaf geliyor bana.Ters ters bakmalar.Takım karışınca yok sen benden sonra attın diyip karşısındakini terslemeler.Sanki anormal bişeymiş gibi.Ben sonradan gelen birine yer açıp yer ver veriyorum yandaki adam niye sıkıştırıyorsun diyor.Hayret.Zaten sıkışcak gibiyse adam girmez araya.Tabi efendilerde var.Ama bu tiplerde var.

12. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    evet yer büyük sıkıntı,daha erken gitmeniz lazım