Galata, Haliç ve Eminönü için takım yem gibi konularda tavsiyeleriniz..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında largex tarafından paylaşıldı.

1. largex

largex mesut

Merhabalar forumu uzun süredir takip ediyorum.Gerçekten çok faydalı bilgiler öğrendim.İstanbulda öğrenciyim ve Galata,Haliç,Eminönü,Karaköy civarlarında balığa gitmek istiyorum İstanbul'da daha önce hiç avlanmadım genelde tatlı su balıkçılığı yaptım önümüzdeki günlerde balığa gitmeyi düşünüyorum takım yem gibi konularda yardımınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

2. neukill

neukill Volkan Erciyas

Galata için istavrit amaçlı gidiyorsan yemli takım atabilirsin. Kendin yapabilirsen kendin, yapamazsan ise orada ki balıkçılardan 3 lü 4 lü falan takımlardan alabilirsin. Yem olarak genelde karides satılıyor bardaklarda. Ben sülünezimi kendim getirip deniyordum yemli istavrit için. Balık bolca miktarda olduğunda genelde çapari kullanılıyor. Duruma göre onuda tercih edebilirsin. Benim bilgilerimde pek yoğun değil, üstadlardan da birşeyler okuruz birazdan umarım.

3. largex

largex mesut

teşekkür ederim çapariyi bende okumuştum araştırma yaparken ustaların tavsiyelerine ihtiyacım olucak sanırım :)

4. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    Sevgili Mesut

Bu hafta hava soğuk önümüzdeki günlerde havanında güzel olduğu bir gün beraber avlanabiliriz birebir uygulamalı anlatım daha kesin cevap olur gibime geliyor.Takıma filan ihtiyacın yok kamış ve makine yeter gerisini hallederiz ben kendim yapıyorum çapari yemli takım vs ne varsa. Dediğim gibi sana özelden haber veririm birlikte avlanırız
    Sevgiyle kal