Galata köprüsü 8 Eylül 2012

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında neukill tarafından paylaşıldı.

1. neukill

neukill Volkan Erciyas

"Yeni başlayan" olarak addedilen ben yine galata köprüsüne gitmeyi düşünüyorum bu akşam ( belki gece ) için. Fakat Büyükçekmece'den gideceğimden dolayı bugün gitmiş görmüş birisi varsa durum nasıldır bilgilendirirse çok minnettar kalacağım en azından dün çektirdiğim 20 lik dişimin ağrısını unutturacak kadar istavrit tutabilir miyim sizce :)

Sevgiler.

Ben istavrit için gidiyorum fakat en azından başkalarına yararlı olabilir istpaladin diyor ki ;

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    İstavrit tutmak için oraya kadar gitmeye değmez. gitmişken başka bir şeyler tutmaya çalış.

3. neukill

neukill Volkan Erciyas

Serdar abi bende öyle 30 istavrit yerine iki büyükle dönmek istiyorum eve ama yeni başladım , sanırım bilgisizliğimden korkuyorum.

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bilgisizlikten korktukça, onu aşamazsın. İnat et, büyüğü tutacağım de. Tutamazsan hata sende, balıkta değil. Düzelt hatalarını ve işi bitir.

5. neukill

neukill Volkan Erciyas

Tavsiyeni dikkate alacağım abi, teşekkür ederim.

6. crysannche

crysannche Nevzat

Favori Kamış:
    Shimano Aerocast, Okuma Cedros
    Favori Makine:
    Cormoran,Cormoran,Cormoran
    En İyi Avı:
    Minekop 5 kilo..
    Şimdiden rastgele kardeşim. Büyük tutmak icin cabala, takımı patlat, misinayı kopart, balığı çekerken son anda kaçır ama hedefinden asla vazgeçme. Yapacağın her hatadan ders al ve bir sonraki seferde hatanın nedenlerini düşün, nasıl hata yaptığını göz önüne al ve onları düzelt. En sonunda tuttuklarına kendin bile inanamayacaksın. Rastgele.

7. king_barracuda

king_barracuda

balığı bilmemde kardeşim 20 lik dişin ağrısı için eczaneden karanfil yağı iste. içinde çubuk vardır kutunun o çubukla yada ucu pamuklu çubukla yağı ağrıyan yerde gezdir. .. çok ağrın varsa ekmek çiğneyemiyorsan o 1-2 saat uyuşturur yemek rahat yersin . tam kurtarıcıdır. geçmiş olsun

8. neukill

neukill Volkan Erciyas

Teşekkürler öneriler için :) Zamanla öğreneceğiz inşallah

Dişi çektirmiştim sürekli kanıyordu şimdi pıhtılaştı, şükür daha iyiyim :)

9. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Öncelikle Herkese Selam Hepinize Rast Gelsin ,

Bugün işim dolayısıyla kadıköy sahil tarafındaydım eminönü vapurlarına binmem gerekti,Sizlere hem kadıköy sahil hemde eminönü galata köprüsünde gözlemlediğim av raporumu veriyim

Kadıköy iskelesinden iri kefal alıyorlardı bilginiz olsun ,kefalden başka birşey yok ama kefaller gayet büyük boyuttalardı.

Biraz sohbet ettim balıkçılarla hava rüzgarlı olduğu için balığı dipten aldıklarını söylediler,yemli takımla dipten iri kefaller alabilirsiniz yem olarak ekmek kullanılıyor .

Galata Köprüsü hem kefal hem izmarit ve birazda istavrit yapıyordu ,Ben köprüde tutmuyorum ama tutmak isteyenler için izmaritlerin büyüklüğü gayet iyiydi yemli takım kullanılarak karidesle güzel izmaritler yakalamak mümkün.

Ayrıca köprüden kefalde alabilirisiniz,istavritte yapmaya başlamış yavaş yavaş bilginiz olsun...

Herkese Rast Gele,