Av Yeri : Galata Köprüsü-İstanbul Hedef Balık : Çinekop-Sarıkanat Olta : 3.90 Kamış+60 lık makine+35 mm misina+Mantarlı 3lü hazır Çinekop Takımı Yem : Hamsi Tarih : 09.01.2015+13.00-17.00 saatleri arası Hava Durumu : 3-5 rüzgar kapalı, -2 C , Aşırı soğuk Uzun zamandır İstanbulda yaşıyor olmama rağmen daha önce Çinekop-Sarıkanat-Lüfer balığı avı hiç yapmadım.Hafta içi Galata Köprüsünden her geçişimde '' burda balık yakalamalıyım diyordum''. Ve nihayat Çağatay ile birlikte Playstation FİFA 2015 oynamaktan vazgeçip Size bir konu açtım ve Galata Köprüsü Avım için bilgi aldım veeee Perşembe günü avareeling gitmeye karar verdik ve Çinekop yakalayacağız... Cuma öğlen ancak Karaköye geçebildik.Tüm balık malzemelerimiz Adanada olduğu için Spot balıka gidip tüm takımlarımızı oradan temin ettik.Artık hazırız...(Bu arada Spot Balık Kadir Abi ve bize Decathlonda fikir veren Burak Kardeşime teşekkür) Köprüye Geldiğimizde hiç yer yoktu,moralimizde bozulmadı değil...Oraya gidiyoruz dolu,buraya gidiyoruz sahibi var... İlk defa Çinekop avı yapacağız ve Köprüde ilk Milli olacağız,Napacağız bilmiyoruz... Artık turistiz,yabancıyız,acemiyiz deyip tatlı bir veryansın ile Mustafa Abi (Galata Müdavimi) ile tanıştık. Sıkış-tıkış derken kendimize yer bulduk:thumb: Ve oltalarımızı suya indirdik artıkmrsparkle İlk 1 saat vuruş aldık ama tasmalamayı beceremedik. Daha sonra peşpeşe balıkları yakaladık. İlk balıklarımızdı ve çok heyecanlandık.Bize yetecek kadarını yakalamıştık ve avı sonlandırdık... Toplamda 8 adet Çinekop-Sarıkanat, 1 adet İstarvit ile eve döndük. Ve Tutulan balığı yemenin keyfine vardık... ÇAĞATAY&ONUR...
Tebrik ederim sizleri,nicelerine rastgelsin inşallah.Zehri aldınız artık eyvah eyvah. Köprüye gelince yıllardur Balık sevdam vardır.Galata civarına hiç gitmedim o keşmekeş , oranın ortamı vs hep uzaklaştırdı beni 2 saatte 50-60 parça balık alınan zamanlarda dahi gitmedim nedendir itici gelir bana köprü avcılığı..Kanlıca Çubuklu Emirgan çok daha keyiflidir..Merak etmiyorda değilim köprüyü ama izlenimler hep kötü oluyor ortam olarak..Keşmekeş ve karışıklığı çok fazla az olsun boğaz olsun diyenlerdenim Sizide tebrik ederim köprüde avlanma fırsatını yakalamış ve keyfini almış olduğunuz ve yakaladığınız balıklarınız için Rastgelsin
Tebrikler, ben de o kalabalıktan kaçıp köprünün iki yanından (ya Karaköy ya Eminönü) kamışla atış yaparak avlanmayı tercih ediyorum. Aynı ölçüde verimli olmuyor tabi ki, ama kalabalık işte.... Afiyet olsun.
Tebrikler ilk av için baya iyi dün bende ordaydım 12 6 arası balık tutmayanı dövüyolar diyecek kadar balık kaldı kovalarda yer kalmadı
Teşekkürler , galatada ekmek parası kovalayanlar çoğunlukta , hal böyle oluncada kovada dolsa bir hoşnutsuzluk oluo diye düşündüm şimdi...
Oncelikle yapmis oldugunuz av icin tebrikler.Devami daha fazla olmasi dilegiyle. Ancak bogaz da yapilan av ile koprude yapilan av arasinda bence ciddi anlamda lezzet farki var.Bu lezzet farki dislilerde daha da belli oluyor.Nedense balik oraya girdiginde nedendir bilimiyorum tadi bogazda ki baliga gore inanilmaz bozuluyor.