Galata Köprüsü Civarinda Bol Zargana Var... Arkadaşlar herkese selamlar. Şimdi herkese Karaköy Vapur İskelesi ile Galata Köprüsü arasında; 05.10.2007 günü saat 03.00-05.00 saatlari arasında tuttuğum zargana resimlerini gönderiyorum. Resimlerine baktığınız zarganalar yine saat 06.45 civarında tarafımdan iftar yemeğinde afiyetle yenilmiştir. Saygılarımla...
İmza ayarlarınız yapılmadığı için nasıl hitap etmem gerektiğini bilmiyorum, balıklar için tebrikler. Birde, kullanmış olduğunuz misina, iğne ve yem gibi bilgileride paylaşırsanız arkadaşlarımız için faydalı olacaktır. Şansınız açık balığınız bol olsun.
Tebrikler. Balıklar harika görünüyor. Birşey sormak istiyorum. Balıklardan bir tanesi yarım görünüyor. Yem vs. için siz mi kestiniz, yoksa avcı balık marifeti mi?
tebrikler gerçekten güzel av.kuyruğunun kesikliğinin yanında bir soruda ben sorayım.zarganaların başları yarım kesik bunu sebebi nedir bilgi verirseniz sevinirim.
Tebrikler O bölgeden zargana alındığını sizden öğrendim Bunun için ayrıca teşekkürler Afiyet şeker olsun
zargana fosfor oranı yüksek bir balık olduğu için yem olarak kullanmıştır arkadaş.bizde burada aynen böyle yapıyoruz.kuyruk kısmını fileto olarak kesip iğneye takıyoruz.en güzel yemlerden biri bence....
Zargananın kuyruğunun kesik olmasının sebebi, Kuyruk kısmını yem olarak kullanıyorum. Bir kuyruktan 6 adet flato şeklinde yem çıkıyor. Bir kuyruktan yaklaşık 15-20 balık tutabilirsiniz...
Zargananın başlarının yarım kesik olmasının sebebi, çok hareketli bir balık olduğu için kovada rahat durmuyor. Ayrıca iğneyi ağzından kolay çıkarmak adına, onların tam ense kısmından omuriliğini keserek hemen ölmesini sağlıyorum.
Ferit kardeş tebrikler ellerine sağlık ve afiyet olsun Ayrıca verdiğin bilgiler içinde teşekkürler oltan boş kalmasın.
Tebrikler, Resimlerde güzel çıkmış, ondan önceki gün köprü kenarında bende istavrit yakalıyordum bir kaç kişi zargana yapar dedi.Şimdi onlara inanıyorum.
abi bana bi kez geldi oda şansıma büyüktü ama annem yılandan ve anımsatan her şeyden korktugu ve maruz bırakanı tokatladıgı için adamın birine vermek zorunda kaldım