18 ekim gecesi üç arkadaş, bir önceki gün harika sarıkanat yaptığı duyumu üzerine köprüye gittik,köprüde adım atacak yer olmadığından kendimize olta atacak yer aradık,bir süre sonra karaköye demirli olan demir dubadan eğlence olsun diye izmarit tutmaya başladık bir iki tane aldık fakat üzerinde uzun süre durmak ne mümkün. Köprüde yer boşalır umuduyla yem tutmak için balıkçıların olduğu yani köprünün giriş kısmına gittik üçer beşer yemli istavrit tutmaya başladık bu arada köprüyüde kolacan ediyorduk,bende tutulan istavitlerle şansımı deniyordum zoka,dip oltası sallıyordum ama tüm gece balık tık demedi,bir ara çok sevdiğim inanç abim köprüyü gezmek için çıktı kovalarda akşamdan alınan üç beş çinekop olduğu bilgisiyle geri döndü. Sabah olmak üzereydi,biZ hala tek tek istavrit toplamakla meşgulduk,inanç abim sandvic almak için köprüye çıkmak üzereyken üzerinde cüzdanı olmadığını fark etti bulunduğumuz alanı talan etmemize rağmen bulamadık köprüyü bile dolaştı tabi sonuç çıkmadı, sabahın ilk ışıklarında biz karaköy karakolunda ifade vermekle meşgulduk.Tam bir kabus gecesi oldu,700 ytl para iki kredi kartı kimlik sigorta kartı hepsi gitti. Buradan arkadaşlara köprüde, eminönü, karaköyde özellikle hafta sonu dikkat etmeleri önerisinde bulunmak istiyorum sanırım buraları mesken tutan eliuzunlar var.Dikkat edin arkadaşlar. Konuyla ilgili zayıf bir ihtimalde olsa gören,bulan,duyan varsa buradan irtibat kurabiliriz. HOŞÇAKALIN.
geçmiş olsun arakdasım... can sıkıcı bir durum gercekten köprü zaten böylelerinin mesken tuttugu yerlerin başında geliyor. lütfen herkes gözünü 4 açsın.. Böylelerine pabuç bırakmayalım....
İğnenin ucuna balık geldiği zaman insanda hiç bir düşünce ve dikkat kalmıyor.İşte bu fırsatçılarda bunu bildikleri için rahat çalışıyorlar.
Geçmiş olsun arkadaşım geçen haftada bir arkadaşın çantasını uçurmuşlar aynı yerde. Anlaşılan birileri mesken tutmuş orayı. Aman dikkat.
teşekürler arkadaşlar,keşke hep buradan güzel şeyleri paylaşsak ama işte talihsizlikler oluyor amaç paylaşmak ve siz dostlara gelecek zararı önlemek. hoşçakalın.
geçmiş olsun kardeşim bir daha böyle talihsizlikle karşılaşmamanız dilegiyle şansınız açık olsun sevgiler
Geçmiş olsun ama canı da sıkmamak gerek. Umarım hiç değilse daha büyük kayıplar olmamasına vesile olur
18 ekim de sarıkanat boldu gündüz 18 ekim gündüz sarıkanat vardı ayrıca 20-25 30 adete kadar tutanlar vardı.ben ilk defa sarıkanat tutmaya gitmeme ragmen(acemilikten)ancak 6 tne tutabıldım)) saat 20:30 gibi balık bırden kesıldı.ama gunduz orada olanlar tutacagını tuttu.
ama ertesi gun saat 10:00 da gıttım bırsey yoktu.yanında dun balık tutan bırısını gordum ne var ne yok dedım. bı heves gelmıs yıne o da benım gıbı ama sabah 04:30 dan berı burdayım bırsey cıkmıyo dedı