galata köprüsü için kamış önerisi

Konu, 'Kamışlar' kısmında dersimli tarafından paylaşıldı.

1. arkadaşlar galata köprüsünde istavrit için bir kamış almayı düşünüyorum bendeki kamışlar 4,20 ve 4,40 atarlarıda 100-250 ile 180 gr dolayısıyla galatada hem balığın vuruşunu hissetmiyorum hemde gereksiz bir ağırlık söz konusu 3 m ile 3,30 m arası kamışlar genelde karaköy tarafında 15 - 30 tl arası ama pek güven vermiyor ben ucunun hassas olmasını ve atarının da en fazla 80gr olmasını istiyorum yardım ederseniz sevinirim

2. Okan_uA

Okan_uA .

3. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Teleskobik kamış alacaksınız. Bahzettiğini 15-30 lira arası kamışlar işinizi görecektir. DAM ın o ayarda 330 güzel teleskobik kamışları var. Fazlasına hiç gerek yok gerekten öte fazlası zarar;)

4. ilginize teşekkürler modelin ismini söylerseniz sevinirim

5. birde bugun karaköyde bir malzemeciye gittim ucunun hassas olması gerektiğini v.b isteklerimi soyledim adamda bana 3,30 luk markasını hatırlamıyorum ama 200-300 atarlı bir kamış gösterdi bu senin işini görür dedi 200-300 atarlı lar sert değilmi benim turnafresh im bile 100-250 ondan zerre bir oynama olmuyor 200 -300 de nasıl olacak adam beni kandırıyor yoksa doğrumu soyluyor

6. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    silverstar elegance tavsiye ederim 360 lık iyidir.

7. ilginize teşekkürler bugun gördum ama o markayı hiç tanııyorum işimi görürmü
    siz kullanıyormusuz özellikleri nedir bilgi verebilirmisiniz

8. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    Aslında atış için iyi ve kıyıdan kullanmak için almıştım. Ucu hassas kendisi ince ve sağlam bir kamış. Köprüde de rahatlıkla kullanılabilir diye düşündüm. Galataya hiç gitmediğimi belirtmeliyim.

9. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

10. lemodella

lemodella Ümit TALU

Favori Kamış:
    okuma salina--Okuma v-system 3.00 20-80 gr
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000---shimano sienna 4000
    yeni yılınız kutlu olsun arkadaslar.

bende sizin gibi 4,20 surf kamışlarla istavrit avlarında gereksiz ağırlıktan şikayetçi olarak captain cast strong 1525 3,60 kamış aldım ağırlığı 300 gram 100 grama kadarda sorunsuz sekilde atışlar yaptım,oldukça memnunum fiyatına göre kaliteside çok ii tavsiye ederim. at çek içinde kullanıyorum suana kadar hiç bir sorun çıkarmadı fiyatıda 50 tl