galata köprüsünde kücük balık(istavrit,sardalya vb.) tutmak icin hangi yemi önerirsiniz? karidesmi? tuzlu tavuk gögsümü? tuzsuz tavuk gögsümü? yada sizin tavsiyeleriniz. tesekkürler...
Küçük balık derken hangi balıkları kastettiğinizi söylerseniz daha sağlıklı bir yardım alabilirsiniz. Ayrıca, forumda arama yaptınız mı bilmiyorum ama Galata Köprüsü ile ilgili pek çok konu var. Arama motorunu kullanarak bir göz atmanızı tevsiye ederim.
İzmarit için midye. İstavrit, kefal, ispari, mırmır için kurt. Mezgit için, serum lastiği, tavuk derisi, tavuk taşlığı, boş iğne, karides vs. Çinekop için, hamsi, taze, su değmemiş olanından..
üstadim Kesinlikle Iskelenin Dibine Git!!!! Ve Tavuk Bağirsaği Bul Ve şeytan Olta Kullan(kurşunsuz Sadece Ufak Bi Firdöndü Olsun Iğnen De 7 Numara)öyle Balik çekersinki şaşarsin
arkadaşlar havalar sonunda serinledi, köprü artık balıktan geçilmez herhalde... giden arkadaşlar günlük bilg verirlerse çok seviniriz. herkese rastgele...
saat 2 de köprüdeydim.toplam tuttuğum balık 3 adet istavrit.gece bile yapmadı.sadece merdiven cıkışının orası su üstü arada bir yapıyordu.sonuc olarak balık yoktu.boşuna yağmur yedim.