Arkadaşlar selam, Geçen sene bu zamanlar galata köprüsünde çok iri palamutlar tuttuk geçen hafta arkadaşlarım gitti ve sabahladı henüz palamut yoktu gece bolca istavrit ve bir kaç küçük çinekop.Bu hafta denemeyi düşünüyoruz belki hafta sonu deneyen vardır paylaşırsanız sevinirim. Hoşçakalın
vallahi barış abi bilemiyorum ama zamanımiki palamutun ekim filan olarak söylüyorlar ama bilmıyorum sende bir istegim bırde lüfer takımı bıraksan yanı bır yooklasan sadece merak ettım yaa
tamam bilgehan,hafta içi deneyeceğim dediğim gibi geçen sene tam bu zamanlardı köprüde çok iri palamutlar çektik olta sarmadığı zamanlar bile oldu düşün daiwa bu sene istavritin bu kadar bol olması bakalım nasıl etkileyecek göreceğiz.
barış abicim arkadaşla beraber cumartesi sahurda galata köprüsündeydik ama malesef sabah 10 kadar anca 6 istavrit tutabildik yani sadece biz degil herkez aynıydı kiminle konuştuysak cumadan çok yapmış ama bizim şansımıza o günü yoktu bizde toplamdık sarayburnu,beşiktaş,arnavutköy taraflarına baktık fakat kimsede bişey yok diyeçek kadar yoktu tek tük.hatda sabah erkenden balık haline gitdik ordaki gırgırlarda bile balık azdı,fiyat soralım dedik istavritin sandıgına 65ytl çektiler yani bu hafta balık olmadıgından fiyatlarada yansımış hemen.bu akşamda iftarda eyüp tarafındaydım ordan arkadaşlarla iftar sonrası gene köprüye gitdik sadece bakmak için millet yemli atıyordu ama gene tek tek bazen 2 şer yapıyordu.kısacası bu hafta balık kimsenin yüzünü güldürmedi.
Cumartesi sabah 10:00 ile 14:00 arasında galata köprüsündeydim, o saatlerde iyi izmarit yapıyordu köprü, hatta yanımızda bir arkadaş çingene palamutu aldı, ama o saatten sonra ne oldu bilmiyorum. Saygılar,